«Άνεμοι Αλήθειας» : Το βίντεο των Ολυμπιονικών της Ιστιοπλοΐας


Κύμα συμπαράστης αλλά και νέων αποκαλύψεων έφερε η καταγγελία της Ολυμπιονίκη της Ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου, για τον βιασμό της από παράγοντα της Ομοσπονδίας.

«Άνεμοι Αλήθειας» : Το βίντεο των Ολυμπιονικών της Ιστιοπλοΐας | tanea.gr

Με βίντεό τους που δόθηκε στη δημοσιότητα, Ολυμπιονίκες της Ιστιοπλοΐας μιλούν για το καθεστώς φόβου που υπάρχει στην Ομοσπονδία.

«Ή είσαι μαζί τους ή είσαι απέναντί τους», «το μοναδικό πράγμα που είχαμε από την Ομοσπονδία είναι ένας συνεχής πόλεμος», «συμφωνίες κάτω από το τραπέζι», «υπάρχει κλίμα τρομοκρατίας», «είναι τοξικό το περιβάλλον», είναι μερικά από αυτά που μοιράζονται οι Έλληνες Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στο βίντεο, καταγγέλλοντας με τον πιο σαφή τρόπο τα όσα συμβαίνουν εδώ και χρόνια στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας.

Οι αθλητές θα δημοσιοποιήσουν τις επόμενες μέρες και άλλο βίντεο με πιο «σκληρές» καταγγελίες, με τη δικαιοσύνη να έχει ήδη παρέμβει και να εξετάζει τα στοιχεία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από Πηγή: tanea.gr

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Εκτακτο επίδομα 400 ευρώ : Πώς θα δοθεί σε δικηγόρους, γιατρούς και μηχανικούς
Επόμενο άρθρο «Εχασα τη δουλειά επειδή είπα “όχι”» λέει η Κατερίνα Τσάβαλου