Ακαδημία Ολυμπιακού: Η βία και το bullying δεν έχουν θέση στον αθλητισμό


Η Ακαδημία του Ολυμπιακού με ανακοίνωσή της τονίζει πως η βία και το bullying δεν έχουν θέση στον αθλητισμό, με αφορμή την επίθεση στη Σχολή της Θεσσαλονίκης πριν από ένα χρόνο

Ακαδημία Ολυμπιακού: Η βία και το bullying δεν έχουν θέση στον αθλητισμό | tanea.gr

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την επίθεση στη Σχολή του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης και η ερυθρόλευκη Ακαδημία έστειλε το δικό της μήνυμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ερυθρόλευκη Ακαδημία:

«Η βία και το bullying δεν έχουν θέση στις ζωές μας και στον αθλητισμό.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την επίθεση στη Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης και η Ακαδημία του Θρύλου θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα πως η κάθε μορφή βίας και το bullying δεν έχουν καμία θέση στις ζωές μας.

Με οδηγό τα ιδεώδη και τις αρχές πάνω στα οποία δομήθηκε και αναπτύσσεται ο σύλλογός μας, η Ακαδημία του Ολυμπιακού απαντά στη βία και στον οπαδισμό με αγάπη και προσφορά.

Σε αυτό το πλαίσιο η παγκόσμια καμπάνια «Μία μπάλα για όλους» (A ball for all) θα «φορέσει» σύντομα ερυθρόλευκα… Η μοναδική μπάλα στον κόσμο, σχεδιασμένη ειδικά για τυφλά παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη φήμη παγκοσμίως και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μη συνδράμει σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια.

Λεπτομέρειες προσεχώς…»

Πηγή: tanea.gr

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Λίστα Forbes: Κατρακύλησε ο Τραμπ – Ποιος είναι στην κορυφή
Επόμενο άρθρο Mάντσεστερ Σίτι: Δίνει 70 εκατ. για τον Κουλιμπαλί