Γιώργος Κοψιδάς : Τι αποκάλυψε για την σχέση του με την πρώην σύντροφό του και την κόρη της


Στον καναπέ του dot. κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός, που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή.

Γιώργος Κοψιδάς : Τι αποκάλυψε για την σχέση του με την πρώην σύντροφό του και την κόρη της | tanea.gr

Στον καναπέ του dot. κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός, που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή.

«Το παιδί ήταν σαν παιδί μου. Το μεγάλωσα για κάποιους μήνες»

«Εγώ τη γνώρισα έγκυο. Μου είχε πει από την πρώτη μέρα πως είχε χωρίσει και θα το κρατήσει το παιδί μόνη της. Την ερωτεύτηκα και μείναμε μαζί. Περάσαμε όλη τη φάση της εγκυμοσύνης μαζί. Είδα το παιδί να γεννιέται. Το παιδί ήταν σαν παιδί μου. Το μεγάλωσα για κάποιους μήνες. Μετά συνέβησαν κάποια πράγματα και χωρίσαμε. Αλλά το παιδί συνέχισε, ενώ είχαμε χωρίσει, να πηγαίνει τα Σαββατοκύριακα στους γονείς μου. Σαν να ήταν δικό μου.

Η κοπέλα ήταν ξένη και ζούσε μόνη της και δούλευε. Οπότε βρήκε μια οικογένεια. Μετά τα ξαναβρήκαμε. Οπότε το παιδί έχει περάσει το μεγάλωμα με τους γονείς μου και τους λέει παππού και γιαγιά. Τώρα έχει καλές σχέσεις με τον βιολογικό της πατέρα που είναι στο εξωτερικό. Τώρα είναι 20 χρονών. Μιλάμε ακόμη και με την κοπέλα και με τη μικρή. Το έχω νιώσει το πατρικό ένστικτο. Δε νιώθω ανάγκη να κάνω παιδί, επειδή ίσως εκείνη η ιστορία μου το κάλυψε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κοψιδάς.

Δείτε τι είπε

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από Πηγή: tanea.gr

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Μετά το Πάσχα η επαναλειτουργία της εστίασης – Τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων
Επόμενο άρθρο Δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα από τον Κωνσταντινό Αργυρό… in Motion στο MEGA