Γιώργος Πολυχρονίου: Ραντεβού με μεγαλύτερη του μετά το διαζύγιό με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου


«Είναι τρομερό, δέχομαι αιτήματα φιλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολλές γυναίκες, που είναι άνω των 50» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πολυχρονίου

Γιώργος Πολυχρονίου: Ραντεβού με μεγαλύτερη του μετά το διαζύγιό με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου | tanea.gr

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Γιώργος Πολυχρονίου και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή και τις γνωριμίες που έχει κάνει με γυναίκες.

«Είναι τρομερό, δέχομαι αιτήματα φιλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολλές γυναίκες, που είναι άνω των 50. Μεγάλωσα φαίνεται και δεν το ξέρω. Ας πούμε μπορεί να είμαι 67 αλλά αισθάνομαι 66. Με έχει ρίξει λίγο το lockdown. Θέλουμε ταξιδάκια, εκδρομούλες, εξόδους κι επικοινωνία.

Δεν ξέρω ποια είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία, που έχω βγει, γιατί κρύβουν και χρόνια. Σε ξεγελούν. Είχα συνηθίσει το 22-23 ή 26 και το 30 χρονών χτυπούσε καμπάνα. Τόλμησα και βγήκα μια φορά με πιο μεγάλη όταν χώρισα με την δεύτερη σύζυγό μου, Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Ήταν καλή σε εμφάνιση και τις καλές τις πηγαίνω σε ωραία μαγαζιά Κηφισιά ή Εκάλη. Όταν είναι Β με Α σε ιταλικά κι ότι είναι Β σε καμία μπιφτεκούπολη» είπε ο Γιώργος Πολυχρονίου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Γιώργος Πολυχρονίου:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από Πηγή: tanea.gr

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Ραφαέλα Γεωργίου: Κάνει άνω - κάτω τη Μύκονο με τα κάλλη της
Επόμενο άρθρο Instagram: Με αυτόν τον τρόπο ο αλγόριθμός του αποφασίζει τι βλέπουμε