Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε ανάδοχος γονιός


Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συγκινεί με το μήνυμα της για την υιοθεσία

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε ανάδοχος γονιός | tanea.gr

Μία κίνηση ανθρωπιάς από την Άλκηστις Πρωτοψάλτη που αποφάσισε να γίνει ανάδοχος μητέρα ενός παιδιού που μεγάλωνε στις φυλακές της Κένυα.

Ταξίδεψε λοιπόν στο μακρινό 2017, εώς την Αφρική και μοιράστηκε μαζί μας αυτή την τρυφερή κίνηση της δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς που σκέφτονται να γίνουν ανάδοχοι γονείς.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι υιοθέτησε τον μικρό Clemens, που μεγάλωνε στις φυλακές Να Κούρου και περιέγραψε το πόσο γεμάτη νιώθει με αυτή την κίνηση.

Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Μερα Αναδοχής εχθές θέλησε να μιλήσει για την δική της προσωπική εμπειρία:

«Το να γίνεις Ανάδοχος ενός παιδιού είναι ΕΥΛΟΓΙΑ»

«Το να κάνεις το καλό όσο μακριά και αν βρίσκεται είναι άποψη ζωής. Το να βρίσκεις συμπαραστάτες στο ίδιο μήκος Κύματος είναι ΕΥΤΥΧΙΑ, το να γίνεις Ανάδοχος ενός παιδιού είναι ΕΥΛΟΓΙΑ.

Ο Εθελοντισμός είναι η ύψιστη προσφορά στον άνθρωπο γιατί η γη είναι μικρή και μπορείς μα προσφέρεις παντού.

Στηρίζω το ίδρυμα «ΣΟΦΙΑ για τα παιδιά» εδώ και χρόνια γιατί επιτελεί ένα συγκλονιστικό και πολύπλευρο έργο στη Κύπρο και στη Κενυα .
Υιοθέτησα τον μικρό Clemens ένα παιδί που μεγάλωνε στις φυλακές Να Κούρου (Κένυα) και Τώρα είναι στην αγκαλιά του Ορφανοτροφείου Μακάριος στη Κένυα.

Αυτά που είδα και ένιωσα αυτά που με άγγιξαν δεν περιγράφονται με λόγια. Με την υιοθεσία κάνεις ένα δώρο στη ψυχή σου , το κυριότερο όμως είναι ότι κάνεις ένα παιδί ευτυχισμένο και του δίνεις διάδρομο απογείωσης στη ζωή του.

Οι φωτογραφίες είναι από το ταξίδι μας εκει ….το 2017. Θα ξαναπάμε μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες …Κάντε και σεις ένα δώρο στη ψυχή σας. Καλή μερα !!! ΥΓ το κοριτσάκι στην τρίτη φωτογραφία τραγουδάει σε άπταιστα ελληνικά την Σωτηρία της ψυχής για να με ευχαριστήσει το ωραιότερο δώρο»

Δείτε την δημοσίευση

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από Πηγή: tanea.gr

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Ψηφιακό πιστοποιητικό: Άνοιξε η πλατφόρμα για το πάσο ελευθέρας στα ταξίδια – Όλα τα βήματα για την έκδοσή του
Επόμενο άρθρο ISS: Διαστημικά συντρίμμια έπεσαν πάνω του και του προκάλεσαν ζημιά