Κρήτη : Ιστιοφόρο με γκιουλενιστές έφτασε από την Τουρκία


Οι εικόνες αυτές χτίζουν τα προφίλ των ατόμων που επέλεξαν να λάβουν μέρος σε μια από τις μαύρες στιγμές της δημοκρατίας των ΗΠΑ – από ορκισμένους οπαδούς του Τραμπ μέχρι ακροδεξιούς που έκαναν εμφανή τις μισαλλόδοξες πεποιθήσεις τους τόσο με τα σύμβολα που έφεραν, όσο και με τις πράξεις τους.

Κρήτη : Ιστιοφόρο με γκιουλενιστές έφτασε από την Τουρκία | tanea.gr

Στην Κρήτη έφτασε το πρωί της Κυριακής ιστιοφόρο σκάφος, προερχόμενο από περιοχή της Τουρκίας.

Το σκάφος έφτασε στον κόλπο του Κουρεμένου Σητείας και σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, τέσσερις άνδρες, δύο γυναίκες και τα παιδιά τους είναι οι επιβάτες.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στις αρχές που τους εντόπισαν, είναι Γκιουλενιστές και ζήτησαν πολιτικό άσυλο από τη χώρα μας.

Αυτό που απομένει είναι να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποφασιστεί ή όχι αν θα δοθεί άσυλο στα συγκεκριμένα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε πρώτη φάση οι αρχές θα κάνουν rapid test σε όλους τους επιβάτες ενώ τις πρώτες μέρες θα παραμείνουν στο ιστιοφόρο του οποίου οι χώροι επαρκούν ενώ παράλληλα θα εξεταστούν από γιατρούς του νοσοκομείου Σητείας όπως προβλέπει η διαδικασία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από Πηγή: tanea.gr

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Ψηφιακή έκθεση για τα 700 χρόνια από τον θάνατο του Δάντη
Επόμενο άρθρο Εντατικοί έλεγχοι στη Βρετανία για την εφαρμογή του lockdown – Ανησυχία στο Βέλγιο για τη μετάλλαξη του ιού