Κωνσταντίνα Σπυροπούλου : Πήγε στο Κάιρο για δουλειά ή διακοπές;


Τελικά η κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν πήγε για λόγους αναψυχής στην Αίγυπτο με τον νέο της σύντροφο, παρότι αυτό υποδεικνύουν οι κοινές τους τους φωτογραφίες

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου : Πήγε στο Κάιρο για δουλειά ή διακοπές; | tanea.gr

Τελικά η κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν πήγε για λόγους αναψυχής στην Αίγυπτο με τον νέο της σύντροφο, παρότι αυτό υποδεικνύουν οι κοινές τους τους φωτογραφίες.

Όπως υποστηρίζει το ταξίδι της στο Κάιρο έγινε για καθαρά επαγγελματικούς σκοπούς και όχι για διακοπές, σύμφωνα με τα όσα επικαλείται σε εξώδικη διαμαρτυρία που απέστειλε.

Σε αυτή τονίζει ότι ήταν καλεσμένη του ξενοδοχείου Four Seasons στο Κάϊρο καθαρά για σκοπούς marketing και προώθησης ενώ ισχυρίζεται μετ’ επτάσεως ότι δεν πλήρωσε σχεδόν 20.000 ευρώ την ημέρα όπως αναφέρθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ιδιωτικού καναλιού, για την σουίτα στην οποία κατέλυσε.

‘Οπως τονίζει υπάρχει και η σχετική αλληλογραφία του ξενοδοχείου μαζί με τιμολόγια και παραστατικά για την διαμονή της στην συγκεκριμένη σουίτα όπου φωτογραφήθηκε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από Πηγή: tanea.gr

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Πόλεμος Τέτας Καμπουρέλη – Νίκου Κοκλώνη: Τα 50.000 ευρώ και η μήνυση
Επόμενο άρθρο Μεγαλώνει το κύμα εξόδου προς τη σύνταξη