Να τελειώνουμε με τους βλαχοδήμαρχους και τους «χαλίφηδες»


Ήρθε ώρα να πάνε στα… βοσκοτόπια όπου ανήκουν όλοι αυτοί που μέσα από την ΕΠΟ διαλύουν (και) το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Και οι «χαλίφηδες» να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, αν μπορούν και θέλουν…

Να τελειώνουμε με τους βλαχοδήμαρχους και τους «χαλίφηδες» | tanea.gr

Αρχίζει και «τρέμει» το πιο σκοτεινό σύστημα που δημιουργήθηκε ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αρχίζει και ωριμάζει πλέον στο μυαλό όλων όσων ασχολούνται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πως δεν γίνεται να εξαρτώνται από τις εκλογές της ΕΠΟ και τους βλαχοδήμαρχους.

Ο Ολυμπιακός με την πρόταση που έκανε στην Λίγκα για να τελειώνει μια και καλή από την ΕΠΟ των Γραμμένων, των Διακοφώτηδων και των κάθε λογής «παραγόντων» που διαχρονικά το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι το ποδόσφαιρο, άνοιξε την πόρτα για το πραγματικό μέλλον του ποδοσφαίρου μας.

Στο Δ.Σ. της Λίγκας φάνηκε χθες ξεκάθαρα ποιοι είναι αυτοί που θέλουν επιτέλους να απεμπλακούν από τύπους που η θέση τους είναι στα… βοσκοτόπια και ποιοι είναι αυτοί που η επένδυση στο ποδόσφαιρο σημαίνει για αυτούς η ΕΠΟ, οι εκλογές, και οι βλαχοδήμαρχοι να κάνουν τα χατίρια τους.

Πηγή: tanea.gr

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο «Μόνο το φυσικό αέριο ενδιαφέρει τον Πούτιν»
Επόμενο άρθρο Μπάγεβιτς : Εγκώμια για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Βοσνίας