Οδηγίες για τη σωστή χρήση μάσκας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη


Με ανάρτηση του στο Twitter, ο πρωθυπουργός υπενθύμισε τα μέτρα προστασίας ενόψει της αυριανής έναρξης της σταδιακής χαλάρωσής του lockdown

Οδηγίες για τη σωστή χρήση μάσκας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη | tanea.gr

Στα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κοροναϊού που θα πρέπει να εφαρμόζουν οι πολίτες από εδώ και στο εξής αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με ανάρτηση του στο Twitter, ο πρωθυπουργός υπενθύμισε τα μέτρα προστασίας ενόψει της αυριανής έναρξης της σταδιακής χαλάρωσής του lockdown.

«Όπως ακούσαμε τους ειδικούς και μείναμε σπίτι, τώρα ακούμε τους ειδικούς για να μάθουμε το σωστό τρόπο να χρησιμοποιούμε τη μάσκα. Πλένουμε τα χέρια μας, κρατάμε αποστάσεις, μένουμε ασφαλείς» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Την ανάρτηση συνοδεύει ένα βίντεο με τη σωστή χρήση μάσκας.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού

Οδηγίες για την κατασκευή μάσκας στο σπίτι

Λίγες ώρες πριν, ο πρωθυπουργός είχε κοινοποιήσει το βίντεο του «μένουμε σπίτι» για την κατασκευή μάσκας.

Το σποτ μοιάζει να αποτελεί συνέχεια του Σπύρου Παπαδόπουλου για το «μένουμε σπίτι», καθώς από τη Δευτέρα (4/5), περνάμε στην εποχή του «μένουμε ασφαλείς», κατά την οποία οι μάσκες θα είναι υποχρεωτικές σε συγκεκριμένες περιστάσεις.

Με αρκετές δόσεις χιούμορ, η Βίκυ Σταυροπούλου δίνει το στίγμα με τη φράση «πολύ σχολαστικά» να παραμένει.

«Απλές οδηγίες για να φτιάξουμε υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι μας. Φροντίζουμε πάντα να ακολουθούμε τις οδηγίες και στην εφαρμογή της μάσκας, και πάντα θυμόμαστε: πλένουμε τα χέρια μας συχνά και κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς» αναφέρεται στο μήνυμα.

Πηγή: tanea.gr

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο ΠΟΥ για κοροναϊό: «Δίνουμε μάχη, αλλά υπάρχει ελπίδα»
Επόμενο άρθρο Βρετανία : Σκέψεις για κλιμακωτό ωράριο εργασίας μετά το Lockdown