Ο δήμαρχος του Λονδίνου αποκλειστικά στα ΝΕΑ: «Ελληνες, σας θέλουμε εδώ!»


«Το Λονδίνο είναι το σπίτι σας» διαμηνύει μέσω των «ΝΕΩΝ» ο δήμαρχος της πόλης σε όσους θέλουν να επισκεφθούν, να ζήσουν ή να εργαστούν στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου

Ο δήμαρχος του Λονδίνου αποκλειστικά στα ΝΕΑ: «Ελληνες, σας θέλουμε εδώ!» | tanea.gr

Μήνυμα προς όλους τους Ελληνες ότι, παρά το Brexit, η βρετανική πρωτεύουσα θα είναι για αυτούς πάντα ανοικτή, στέλνει, μιλώντας αποκλειστικά στα «ΝΕΑ», ο δήμαρχος του Λονδίνου.

«Σας θέλουμε εδώ. Το Λονδίνο είναι το σπίτι σας», τονίζει ο Σαντίκ Καν, δύο εβδομάδες μετά την οριστική έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Παράλληλα, εξαίρει την «τεράστια συνεισφορά» των Ελλήνων στην πόλη του και τους διαβεβαιώνει ότι «θα κάνει τα πάντα» για να εξακολουθήσουν να είναι και να νιώθουν ευπρόσδεκτοι να την επισκεφθούν, να ζήσουν και να εργαστούν εκεί όποτε το θελήσουν.

«Οι Ελληνες – όπως και οι υπόλοιποι πολίτες που προέρχονται από κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης – αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης μας. Είναι οι φίλοι μας, τα μέλη των οικογενειών μας, οι γείτονές μας και οι συνάδελφοί μας», δήλωσε στα «ΝΕΑ» ο 50χρονος δήμαρχος του Λονδίνου.

Διαβάστε περισσότερα στα ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ που κυκλοφορούν

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από Πηγή: www.tanea.gr

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Γερμανία : Σήμερα εκλέγεται ο διάδοχος της Μέρκελ στην ηγεσία του CDU
Επόμενο άρθρο Πώς ο εγκέφαλος μάς παραλύει κατά τη διάρκεια του ύπνου