Ο λόγος που απορρίφθηκε το αίτημα αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την Euroleague


Η Euroleague γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της το λόγο για τον οποίο απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού για αποχώρηση από τη διοργάνωση.

Ο λόγος που απορρίφθηκε το αίτημα αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την Euroleague | tanea.gr

Η Euroleague απέρριψε το αίτημα αποχώρησης του Παναθηναϊκού από τη διοργάνωση και με ανακοίνωσή της εξήγησε το σκεπτικό της απόφασης αυτής. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «δεν έχει δοθεί καμία εγγύηση από τον σύλλογο ότι θα εκπληρώσει όλες τις σχετικές δεσμεύσεις».

«Απορρίπτεται το αίτημα του Παναθηναϊκού να μεταφέρει την άδεια που έχει, καθώς δεν υπήρξε κάποια εγγύηση από την ομάδα ότι θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στις άλλες δέκα ομάδες που έχουν συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα. Επίσης, οι ομάδες επανέλαβαν τη δήλωση που υπέγραψαν στις 12 Ιουνίου», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Euroleague.

Τέλος, στη συνεδρίαση της Euroleague αποφασίστηκε μείωση των εσόδων σε ποσοστό 14% σε σχέση με την πρόβλεψη που είχε γίνει πριν από την έναρξη της σεζόν 2019/20, αν και η ζημιά έφτασε το 30% εξαιτίας της ακύρωσης της χρονιάς εξαιτίας της πανδημίας.

Πηγή: tanea.gr

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Η ΑΕΚ παρέλαβε το κλειστό των Άνω Λιοσίων
Επόμενο άρθρο Τουρκία κατά Αιγύπτου: Ο Σίσι δεν έχει τα κότσια να επέμβει στη Λιβύη