ΠΑΟΚ: «Δένει» μέχρι το 2024 τον Τζόλη


ΠΑΟΚ και Χρήστος Τζόλης ήρθαν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, με τον έλληνα εξτρέμ να παίρνει περισσότερα χρήματα και χωρίς να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης

ΠΑΟΚ: «Δένει» μέχρι το 2024 τον Τζόλη | tanea.gr

Ο Χρήστος Τζόλης είναι χωρίς αμφιβολία το wonderkid του ΠΑΟΚ αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου, με το νεαρό εξτρέμ να κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά.

Γι’ αυτόν το λόγο και ο ΠΑΟΚ δεν έχει σκοπό να τον χάσει και θέλει να τον «δέσει» για πολλά χρόνια.

Οι δύο πλευρές, λοιπόν, τον τελευταίο καιρό βρίσκονταν σε ανοιχτή επικοινωνία, προκειμένου ο νεαρός να ανανεώσει το συμβόλαιό του, και όπως όλα δείχνουν η επιθυμία τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Τζόλη γίνεται πράξη.

Οι Θεσσαλονικείς και ο Τζόλης θα συνεχίσουν μαζί τουλάχιστον μέχρι το 2024, με πολύ μεγαλύτερες ετήσιες απολαβές από το υπάρχον συμβόλαιο, και το κυριότερο δε θα υπάρχει, όπως και στην περίπτωση του Γιώργου Κούτσια, καμία ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση μεταγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ «έκρυψε» την προηγούμενη ρήτρα που είχε στο συμβόλαιό του και έφτανε τα 2 εκατ. ευρώ, και πλέον μπορεί να διαπραγματευτεί ο Δικέφαλος του Βορρά οποιαδήποτε πρόταση φτάσει στα γραφεία του συλλόγου για το παιδί-θαύμα της ομάδας.

Πηγή: tanea.gr

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Ρόκετς – Λέικερς 102-112: Μίλησε ο ΛεΜπρόν
Επόμενο άρθρο Μόσιαλος, Σύψας εξηγούν τι σημαίνει η αναστολή δοκιμών του εμβολίου της Οξφόρδης