Συγκίνηση: Ο Στέφανος Κορκολής παίζει πιάνο και τραγουδά έξω από το νοσοκομείο «Σωτηρία»


Ο μοναδικός Στέφανος Κορκολής μαζί με την Σοφία Μανουσάκη βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου Σωτηρία και μάγεψαν με τις ερμηνείες τους.

Συγκίνηση: Ο Στέφανος Κορκολής παίζει πιάνο και τραγουδά έξω από το νοσοκομείο «Σωτηρία» | tanea.gr

«Νιώθουμε χαρούμενοι. Είναι ότι πιο σημαντικό οι μουσικοί ζεσταίνουμε τις καρδιές των ανθρώπων», ήταν τα λόγια του Στέφανου Κορκολή.

Το μουσικό χάδι ξεκίνησε με την εξαιρετική ορχηστρική σύνθεση Sensitivities για να ακολουθήσει το «Θες» σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση.

Επόμενος «σταθμός» στου μουσικό χάδι, το…«Κάθε φορά που με κοιτάζεις» με την μελωδική φωνή της Μαρίας Ανουσάκη.

Στο πλευρό των καλλιτεχνών, βρέθηκαν ο γιατρός Κώστας Γεωργόπουλος και η προϊσταμένη νοσηλεύτρια εκτάκτων περιστατικών κυρία Ευαγγελή Κατσούρα.

«Όλοι αγωνιούμε στην συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μας που όλοι βιώνουμε με τόση δυσκολία, σήμερα αναπτύχθηκε μια ελπίδα»,

«Με τη σημερινή μέρα ξεκινάμε να βλέπουμε λίγο φως. Εμείς ξεκινήσαμε μια τιτάνια προσπάθεια στη ΜΕΘ με μεγάλη ροή εισαγωγών και ανταποκριθήκαμε με αυταπάρνηση και αυτοθυσία, νομίζω μόνο καλύτες μέρες μπορούν να έρθουν».

Κλείνοντας ο Στέφανος Κορκολής αφιέρωσε το Μεγάλο Σαγαπώ» σε δική του μουσική και στίχους Νίκους Μωραϊτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από Πηγή: tanea.gr

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Ο Άντώνης Ρέμος σπάει «τη νύχτα σε δύο κομμάτια»
Επόμενο άρθρο «Ρίχνει» το Twitter το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Αντώνη Ρέμου στο MEGA