«Το περιβάλλον και εγώ»: Η ψηφιακή παράσταση στις οθόνες μας σε VR


Η ψηφιακή παράσταση «Το Περιβάλλον και Εγώ» του Ιδρύματος Ευγενίδου προσεγγίζει με επιστημονική ακρίβεια όλα τα πολύπλοκα και επίκαιρα θέματα σχετικά με την αλόγιστη παρέμβαση του ανθρώπου στο περιβάλλον

«Το περιβάλλον και εγώ»: Η ψηφιακή παράσταση στις οθόνες μας σε VR | tanea.gr

Η ψηφιακή παράσταση «Το περιβάλλον και εγώ», παραγωγής Ιδρύματος Ευγενίδου, τώρα είναι διαθέσιμη και online σε μορφή VR.

Η παράσταση αυτή, αντιμετωπίζει με επιστημονική ακρίβεια και σαφήνεια όλα τα πολύπλοκα και καυτά θέματα σχετικά με την αλόγιστη παρέμβαση του ανθρώπου στο περιβάλλον η οποία έχει κυριολεκτικά «βραχυκυκλώσει» τις φυσικές διαδικασίες ανακύκλησης.

Η σημασία και η αναγκαιότητα της παρουσίασης αυτής είναι ευνόητη για την επιβίωση του ανθρώπου, και των άλλων ειδών ζωής, στον γαλαζοπράσινο πλανήτη μας.

Γιατί σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές μελέτες η βλαπτική μας δράση συμβάλλει, μεταξύ των άλλων, και στο «φαινόμενο του θερμοκηπίου» και την κλιματολογική αλλαγή με τυφώνες, καταιγίδες, ξηρασίες και άλλες φυσικές καταστροφές που συνδέονται άμεσα με τις αλλαγές στο κλίμα της γης, όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο την ψηφιακή παράσταση «Το περιβάλλον και εγώ» :

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από Πηγή: tanea.gr

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Σταϊκούρας για Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Πιθανό να μην επιστραφεί ένα ποσό από τους πρώτους κύκλους
Επόμενο άρθρο Αιμοδοσία το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στο Καραϊσκάκη στη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7