Χαϊκάλης στο MEGA : Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα με τις καταγγελίες


Σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη, τέτοιες συμπεριφορές υπήρχαν πάντα στο θέατρο από ονόματα παλαιότερων φουρνιών που έχουμε αγαπήσει, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές.

Χαϊκάλης στο MEGA : Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα με τις καταγγελίες | tanea.gr

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο ηθοποιός, Παύλος Χαϊκάλης, για τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος ηθοποιών για σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη, τέτοιες συμπεριφορές υπήρχαν πάντα στο θέατρο από ονόματα παλαιότερων φουρνιών που έχουμε αγαπήσει, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές.

Πάντα υπήρχε μια καταπίεση και σεξουαλική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες και όπως πάντα, έτσι και τώρα κυριαρχεί ο φόβος του στιγματισμού, υποστήριξε ο ηθοποιός.

«Είναι ένα παιχνίδι εξουσίας», είπε χαρακτηριστικά. «Η γυναίκα δεν μπορεί να αποτελεί δοχείο ηδονής ούτε είναι οικόπεδο προς καταπάτηση, είναι συνεργάτης, πηγή δημιουργίας, πρέπει να αντιμετωπίζεται με πολύ διαφορετικό τρόπο», πρόσθεσε.

«Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα ακούγοντας τις καταγγελίες»

Αποκάλυψε πως τέτοιες συμπεριφορές ήταν γνωστές και κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα ακούγοντας τις καταγγελίες.

«Θα πρέπει να υπάρχει το στοιχείο της μετάνοιας και της συγγνώμης», τόνισε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος έχει υπάρξει μάρτυρας ανάλογων συμπεριφορών, μην μπορώντας ωστόσο να μιλήσει εξ ονόματος άλλων ανθρώπων, αυτό που επεσήμανε είναι πως από δω και πέρα τα θύματα πρέπει να μιλάνε και να μην φοβούνται.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από Πηγή: tanea.gr

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Εμβόλιο : Η Pfizer περιμένει φέτος έσοδα τουλάχιστον 15 δισ. δολάρια
Επόμενο άρθρο Γερμανία : Θερίζει η πανδημία – 975 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο