Ελλάδα

Αγρίνιο: Το βίντεο από πανηγύρι με την κοπέλα που έγινε viral και έχει διχάσει

Αγρίνιο: Το βίντεο από πανηγύρι με την κοπέλα που έγινε viral και έχει διχάσει

Ένα βίντεο από πανηγύρι σε χωριό του Αγρινίου που διακινήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διχάζει την τοπική κοινωνία και σηκώνει κουβέντα… πανελλαδικώς.

Τα πανηγύρια της περιοχής του Αγρινίου είναι ξακουστά για το κέφι που προσφέρουν, όμως ένα περιστατικό που καταγράφηκε σε κάμερα από μια τέτοια εκδήλωση έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια. Κυρίως αρνητικά, έπειτα από χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Το βίντεο πάντα υπό τους ήχους του κλαρίνου, δείχνει μια γυναίκα η οποία χορεύει γυμνόστηθη και προτάσσει το στήθος της ώστε να “κολλήσει” επάνω το κλαρίνο που ο γνωστός καλλιτέχνης συνεχίζει και παίζει.

Η ώρα μάλλον ξημερώματα και αφού είχαν μείνει ελάχιστοι στο χώρο, μαζί με τους τραγουδιστές και τους μουσικούς συνέχισαν ανενόχλητοι να διασκεδάζουν.

Δημιουργούνται βέβαια ερωτήματα. Ενδεχομένως η κυρία να μην βρίσκεται σε νηφάλια κατάσταση, ίσως να μην γνωρίζει καν ότι βιντεοσκοπείται και πόσο μάλλον να ακολουθήσει μια τεραστίων διαστάσεων διαπόμπευση.

Πολλά σχόλια έχουν να κάνουν και με την στάση των καλλιτεχνών που συμμετέχουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως τέτοιες εικόνες δεν τιμούν κανένα.

πηγή: agriniopress.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button