Αθλητικά

Μπάσκετ: Στην ΕΡΤ το 2ο Super Cup

Μπάσκετ: Στην ΕΡΤ το 2ο Super Cup

Όπως έγινε γνωστό, το 2ο Super Cup με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Λαυρίου, της ΑΕΚ και του Προμηθέα θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΕΡΤ:

Το 2ο Super Cup του μπάσκετ αποκλειστικά στην ΕΡΤ

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021ADVERTISING

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς κρίνεται στο παρκέ της ΕΡΤ. Παρακολουθήστε από την Πάτρα το 2ο Super Cup του ΕΣΑΚΕ, σε απευθείας και αποκλειστική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός, Λαύριο, ΑΕΚ και Προμηθέας, οι τέσσερις καλύτεροι του περσινού πρωταθλήματος θα αναμετρηθούν για τον τίτλο σε νοκ άουτ παιχνίδια το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι αγώνες θα είναι οι πρώτοι επίσημοι για τις τέσσερις ομάδες, στο ξεκίνημα μιας ιδιαίτερα απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου.

Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο της αχαϊκής πρωτεύουσας «Δημήτρης Τόφαλος», με την παρουσία κόσμου στις κερκίδες.
Η παρουσία φιλάθλων αποτελεί μια σημαντική διαφορά σε σχέση με την περσινή πρώτη διοργάνωση του Super Cup που φιλοξενήθηκε στο Περιστέρι.

Με όλες τις αλλαγές που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, οι τέσσερις ομάδες υπόσχονται δυνατές μονομαχίες και συγκινήσεις.

Το πρόγραμμα των αγώνων
Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
16:30 Παναθηναϊκός – Λαύριο (ΕΡΤ3)
21:00 Προμηθέας – ΑΕΚ (ΕΡΤ3)

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
16:30 Μικρός τελικός (ΕΡΤ3)
21:00 Μεγάλος τελικός (ΕΡΤ3)

Πηγή: vradini.gr

Back to top button