Κόσμος

Μπόρις Τζόνσον: Ο Βρετανός πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι είναι πατέρας 6 παιδιών!

Αν και λαλίστατος για όλα τα θέματα εντός και εκτός βρετανικών συνόρων, ο Μπόρις Τζόνσον έχει καταφέρει όλα τα χρόνια που βρίσκεται στο πολιτικό προσκήνιο να αποφεύγει τις προσωπικές ερωτήσεις.

Πρόσφατα ωστόσο έκανε την έκπληξη, όταν επιτέλους παραδέχτηκε ότι είναι πατέρας 6 παιδιών, αποκαλύπτοντας ότι ο φόρτος εργασίας μπορεί να είναι μεγάλος, αφού πρέπει να αλλάζει πολλές πάνες, αλλά η ζωή μαζί τους είναι καταπληκτική και γεμάτη εκπλήξεις.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε εξομολογητική διάθεση στη συνέντευξη του στην εκπομπή Today του NBC, κατά την επίσκεψη του στη Νέα Υόρκη, οπότε και παραδέχτηκε ότι είναι ενθουσιασμένος για το δεύτερο παιδί του με τη νέα του σύζυγο Κάρι, που θα γεννηθεί κοντά στα Χριστούγεννα. Ο Μπόρις Τζόνσον έχει ήδη έναν γιο με την Κάρι και τέσσερα παιδιά με τη δεύτερη σύζυγο του, Μαρίνα Γουίλερ, αλλά και μια κόρη από την προηγούμενη σχέση του με τη δημοσιογράφο και κριτικό τέχνης Έλεν Μακιντάϊρ.

“I change a lot of nappies.” -British Prime Minister Boris Johnson on fatherhood pic.twitter.com/amLxx3sm9B

— TODAY (@TODAYshow) September 21, 2021

Η προσωπική ζωή του Βρετανού πρωθυπουργού ανέκαθεν προκαλούσε μεγάλο ενδιαφέρον, με δεδομένο ότι όποτε δήλωνε ότι τα δημοσιεύματα για τις συνεχείς απιστίες του είναι αισχρά ψέματα, ακολουθούσε συνήθως ένα διαζύγιο και κατά κανόνα ένας νέος γάμος. Συνολικά ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει παντρευτεί 3 φορές με τους δύο τελευταίους γάμους του να χαλούν εξαιτίας της σχέσης του με τη σημερινή σύζυγο του Κάρι.

Με όλες αυτές τις ερωτικές ιστορίες είναι απορίας άξιο, γράφουν καυστικά κατά καιρούς τα ταμπλόιντ της χώρας του, που βρήκε το χρόνο για να κυνηγήσει το Brexit τόσο λυσσαλέα και να συμφωνήσει με τον Τζο Μπάιντεν για την άρον-άρον αποχώρηση των συμμαχικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν, η οποία και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στην περιοχή αυτή της κεντρικής Ασίας.

Πηγή: dailymail.co.uk

Πηγή: vradini.gr

Back to top button