Οικονομία

«Δέλτα»: Κορυφαίος προμηθευτής της 10ετίας στα Super Market Awards

«Δέλτα»: Κορυφαίος προμηθευτής της 10ετίας στα Super Market Awards

Στη «Δέλτα» απονεμήθηκε το μεγάλο βραβείο του Κορυφαίου Προμηθευτή Τροφίμων της Δεκαετίας, κατά τη φετινή τελετή των Super Market Awards και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 10 ετών του θεσμού, επισφραγίζοντας το συστηματικό, ομαδικό, συνεπές και εμπνευσμένο έργο των ανθρώπων της.

Η αγαπημένη εταιρία γαλακτοκομικών έχει διακριθεί και έχει αναδειχθεί επί σειρά ετών από τις κριτικές επιτροπές των βραβείων.

Το βραβείο της 10ετίας έρχεται ως αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών της για τη δημιουργία και το λανσάρισμα νέων προϊόντων και νέων συσκευασιών, τα επιτυχημένα επαναλανσαρίσματα, αλλά και την υπεύθυνη λειτουργία της και την προσφορά της στην κοινωνία.

Συγκεκριμένα, η «Δέλτα» απέσπασε φέτος 2 χρυσά βραβεία για το επιτυχημένο λανσάρισμα της νέας προϊόντικής σειράς «Δέλτα Του Τόπου Μας», όπως και για το επαναλανσάρισμα της σειράς «Δέλτα Μικρές Οικογενειακές Φάρμες» και το λανσάρισμα των προϊόντων Μικρές Οικογενειακές Φάρμες Φρέσκο Βιολογικό και Φρέσκο Κατσικίσιο.

Παράλληλα, έλαβε 2 ακόμη βραβεία για τις ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην κατηγορία περιβάλλον «Το Milco κάνει αληθινά τα όνειρα των παιδιών, ανακαινίζοντας και δίνοντας ζωή στο γήπεδο μπάσκετ της γειτονιάς τους» και στην κατηγορία Άνθρωπος για τη δράση «Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος – Δέλτα και Ο Μικρός Πρίγκηπας»

Τα βραβεία Supermarket Awards, στα οποία η «Δέλτα» έχει διακριθεί πολλές φορές, έχουν στόχο να αναδείξουν τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες, που υλοποιήθηκαν από επιχειρήσεις, σούπερ μάρκετ και προμηθευτές FMCG και επιφέρουν ουσιαστικό κοινωνικό και οικονομικό αποτέλεσμα.

H Marketing Director, Έλια Μπαϊμά, δήλωσε σχετικά με τη βράβευση: «Είναι μεγάλη μας τιμή να παραλαμβάνουμε το βραβείο του Κορυφαίου Προμηθευτή Τροφίμων της Δεκαετίας.

Η «Δέλτα» εδώ και 70 χρόνια, βρίσκεται δίπλα στην ελληνική οικογένεια, με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Η κορυφαία αυτή βράβευση, όπως και οι επιπλέον 4 που λάβαμε φέτος, αντανακλούν τη διαχρονική δέσμευσή μας στην ποιότητα, την καινοτομία και την εταιρική υπευθυνότητα. Όλοι εμείς στην οικογένεια της «Δέλτα» νιώθουμε υπερήφανοι για την αναγνώριση της προσπάθειάς μας.

Μιας προσπάθειας συλλογικής, καθώς η διάκριση αυτή ανήκει στους 2.100 εργαζόμενους και άμεσους συνεργάτες μας, που καθημερινά εργάζονται με αγάπη και μεράκι για να φέρνουν στην αγορά προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας!»

Στην τελετή παραλαβής των βραβείων, ήταν παρόντες τα στελέχη της «Δέλτα» Δ.Σκουτέλας, Χ.Ζαφειρόπουλος, Αλ.Βασιλακοπούλου, Σ.Κουρουθανάσης, Αλ.Κριτικός, Δ.Καλπακτσή, Λ.Κραψίτη, Κ.Γεωργάκης και Αν.Αγγελόπουλος.

Πηγή: vradini.gr

Back to top button