Ελλάδα

Dur: Έντυσε τους διοργανωτές της επετειακής εκδήλωσης 16 Χρόνια ΙΟΑΣ

Υποστηρικτής της επετειακής εκδήλωσης 16 Χρόνια ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς», ήταν η Dur, με την διευθύντρια Δημιουργικού της Μαρίνα Δούρου, έχοντας ντύσει τους διοργανωτές με ενδύματά της.

Συγκεκριμένα, η Dur, θέλοντας να συνεισφέρει σε δράσεις που προάγουν την κυκλοφοριακή αγωγή και την οδική ασφάλεια θεώρησε τιμή της την υποστήριξη αυτής της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ΚΠΙΣΝ.

Ειδικότερα, η επετειακή εκδήλωση του «Ελληνικού Ινστιτούτου Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη και Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων» είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Τη διοργάνωση πλαισίωσαν μεταξύ άλλων σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες, όπως ο εντεταλμένος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια και πρόεδρος της FIA Jean Todt, o Executive Director ETSC Antonio Avenoso.

Επίσης, ο Executive Chairman του Safer Roads Foundation (SRF) Michael Woodford και ο Pr. Claes Tingvall, ο «εμπνευστής» της προσέγγισης Vision Zero – Vision Zero & Sustainable Development.

Σημειώνεται πως η ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσης, με δυναμική παρουσία στην αγορά που ξεπερνά τον μισό αιώνα.

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας Dur, είναι ο άνδρας που θέλει να ξεχωρίζει μέσα από ένα casual και παράλληλα επιμελημένο ντύσιμο, με στόχο τη διατήρηση της μακρόχρονης σχέσης πιστότητας που έχει χτίσει μαζί του, απαντώντας πάντα στην επιθυμία να συνδυάζει στο ντύσιμό του το επώνυμο brand, το design και την ποιότητα, στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Η Dur, δημιουργεί ανδρική μόδα, συνώνυμη του σύγχρονου τρόπου ζωής έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Με έμφαση στα πουκάμισα και τα πόλο μπλουζάκια, τα ρούχα αυτά διακρίνονται για τις κομψές, λιτές και άνετες γραμμές τους, ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στη γοητεία του μοντέρνου και τη διαχρονικότητα του κλασσικού, υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητα κάθε άντρα.

Πηγή: vradini.gr

Back to top button