Οικονομία

e.GO Mobile: Παίρνει θέση στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά της κλιματικής αλλαγής

Για τη σχεδιαζόμενη επένδυση της e.GO Mobile στην Ελλάδα καθώς και για τη πρωτοβουλία της εταιρείας να αναπτύξει την πλατφόρμα βιωσιμότητας GlobalGreenGreece, μίλησαν

ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, η γενική γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου και ο γενικός διευθυντής και Μέλος του ΔΣ του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Σκρέκας, η κ. Σδούκου και ο Δρ. Κελέμης, πήραν θέση στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά της κλιματικής αλλαγής και των συνεπειών της, καθώς ενημερώθηκαν από τον Prof. Dr. Ulrich Hermann, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Next.e.GO Mobile SE,

για τα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας στην Ελλάδα, καθώς και για την απόφασή της να συμβάλλει μέσα από μια ολιστική προσπάθεια στην εφαρμογή, γενικότερα στην εγχώρια αγορά, των αρχών της βιωσιμότητας.

Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, , αφού υπογράμμισε ότι η Γερμανία λογίζεται για την Ελλάδα στρατηγικός επενδυτικός εταίρος, με 8,2 δισ. ευρώ καθαρές άμεσες επενδύσεις από το 2001 μέχρι και το 2019, τόνισε ότι η Next.e.GO Mobile έρχεται με τις δρομολογούμενες επενδύσεις της να ενισχύει τη θέση αυτή της Γερμανίας.

Αναφερόμενος, δε, στην πρωτοβουλία GlobalGreenGreece της εταιρείας, δεσμεύθηκε για την πρόθεση του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου να λειτουργήσει ως βασικός αρωγός της, αναλαμβάνοντας σειρά δράσεων με σκοπό την προτροπή του συνόλου της επιχειρηματικής κοινότητας να ανταποκριθεί στο «πράσινο» κάλεσμα της e.GO Mobile.

Πηγή: vradini.gr

Back to top button