Κόσμος

Εξαφάνιση 22χρονης: Το FBI εισέβαλε στο σπίτι του ύποπτου συντρόφου της

Εξαφάνιση 22χρονης: Το FBI εισέβαλε στο σπίτι του ύποπτου συντρόφου της

Πράκτορες του FBI εισέβαλαν στην κατοικία του 23χρονου Μπράιαν Λώντρι, του συντρόφου της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο που εξαφανίστηκε από τις αρχές του μήνα και η οποία πλέον θεωρείται πιθανώς νεκρή. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει αφότου οι Αρχές ανακάλυψαν ένα άψυχο σώμα που μάλλον της ανήκει στο Γουαϊόμινγκ.

Λίγο πριν τις 10 η ώρα το πρωί της Δευτέρας, γύρω στους 12 πράκτορες του FBI, ντυμένοι με αλεξίσφαιρα γιλέκα, εισέβαλαν στην οικία του νεαρού άνδρα, στο Νορθ Πορτ της Φλόριντα. Οι πράκτορες μπήκαν στο σπίτι από μια ξεκλείδωτη πίσω πόρτα και προειδοποίησαν τους δημοσιογράφους να «κάνουν στην άκρη», καθώς το σπίτι επρόκειτο για μια «ενεργή σκηνή εγκλήματος».

Ο 23χρονος Λώντρι είχε ανακηρυχθεί από τις αρχές, πιθανός ύποπτος, όσον αφορά την εξαφάνιση και πιθανώς τον θάνατο της 22χρονης Πετίτο.

Την Κυριακή, το FBI ανακάλυψε ένα πτώμα που έφερε ομοιότητες με την περιγραφή της 22χρονης Γκάμπι, στον Εθνικό Δρυμό Bridger- Teton του Γουαϊόμινγκ των ΗΠΑ. Τα αίτια του θανάτου της νεαρής γυναίκας δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί.

Η Γκάμπι Πετίτο είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη στις 11 Σεπτεμβρίου, όταν είχε πάψει να απαντά στις κλήσεις και τα μηνύματα της οικογένειάς της. Η τελευταία φορά που η 22χρονη είχε επικοινωνήσει με τους οικείους της ήταν στις 25 Αυγούστου, ενώ ο σύντροφός της είχε επιστρέψει σπίτι του μια εβδομάδα αργότερα, χωρίς αυτήν. Οι δυο τους έκαναν ταξίδι σε ερήμους και πάρκα των δυτικών Πολιτειών των ΗΠΑ.

Ο Λώντρι, ο οποίος θεωρήθηκε πιθανός ύποπτος από την πρώτη στιγμή, έχει αρνηθεί να μιλήσει στις Αρχές, με προτροπή του δικηγόρου του. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έρευνα στο σπίτι του, η οποία ξεκίνησε στις 10 το πρωί της Κυριακής και διεκόπη στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Το FBI δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια σχετική ανακοίνωση.

Εντωμεταξύ, ο 23χρονος έχει επίσης δηλωθεί ως αγνοούμενος από τη δική του οικογένεια, καθώς την Παρασκευή πήρε το σακίδιό του με προορισμό το καταφύγιο Κάρλτον της Φλόριντα, χωρίς έκτοτε να έχει γυρίσει.

Πηγή: vradini.gr

Back to top button