Κόσμος

Η Μέρκελ επισκέφθηκε πάρκο με πουλιά και οι φωτογραφίες της γίνονται viral

Η Γερμανίδα Καγκελάριος ήταν πολύ δημοφιλής την Πέμπτη στο πάρκο Marlow Bird: Ολόκληρα κοπάδια από έντονα χρωματιστούς παπαγάλους Lori φτερουγίσανε γύρω από την Άνγκελα Μέρκελ και έφαγαν από το χέρι της. Μάλιστα, ένας αυστραλιανός Λόρι προσγειώθηκε στο κεφάλι της. Στο χέρι της κρατούσε ένα μικρό χάρτινο κύπελλο με «νέκταρ Lori» ένα μείγμα αποξηραμένης γύρης, ζάχαρης φρούτων, σιτηρών και νερού.

Τα πουλιά ενθουσιάστηκαν και τουλάχιστον δέκα από αυτά έσπευσαν να την περικυκλώσουν. Κάποιο από αυτά φαίνεται όμως ότι δάγκωσε την Καγκελάριο, η οποία συνελήφθη από τις κάμερες σε μια ασυνήθιστη έκφραση πόνου.

Πριν από τις γενικές εκλογές της Κυριακής, η Μέρκελ βρέθηκε σε αποχαιρετιστήρια περιοδεία στην παραδοσιακή της εκλογική περιφέρεια στο Μέκλενμπουργκ-Δυτική Πομερανία.

Η Μέρκελ ήταν μόνο επιφυλακτική με μια μεγαλόσωμη ευρωπαϊκή κουκουβάγια: δεν θέλησε να κρατήσει την ύψους περίπου 60 εκατοστών κουκουβάγια με τα μεγάλα μάτια. «Όχι, όχι. Τα πήγα καλά με τους παπαγάλους». Την κουκουβάγια κράτησε τελικά ο υποψήφιος του CDU Georg Günther, ο οποίος επιθυμεί να είναι ο διάδοχος της Μέρκελ στην εκλογική της περιφέρεια.

Πηγή: stuttgarter-zeitung.de

Πηγή: vradini.gr

Back to top button