Κόσμος

Ίλον Μασκ όπως Τραμπ: Ο Μπάιντεν ακόμα κοιμάται

Καυστικό και στην…γραμμή Τραμπ ήταν το σχόλιο του Ίλον Μασκ για το γεγονός ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν έδωσε τα συγχαρητήριά του για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαστημικής αποστολής Insiration4.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας απάντησε σε ερώτηση ακολούθου του στο Twitter που τον ρώτησε για το θέμα, ότι δηλαδή ο Μπάιντεν δεν έκανε κάποιο σχόλιο για την επιστροφή στη Γη των τεσσάρων ερασιτεχνών αστροναυτών που συμμετείχαν στην αποστολή της SpaceX. Θυμίζουμε ότι χάρη στην αποστολή συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για το νοσοκομείο Παίδων St. Jude.

Ο Μασκ απάντησε με δύο λέξεις στην ερώτηση που του έκανε ο ακόλουθός του για τον Μπάιντεν: «Ακόμα κοιμάται», παραπέμποντας ευθέως στον χαρακτηρισμό που του έχει αποδώσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τον αποκαλούσε «sleepy Joe.

The President of the United States has refused to even acknowledge the 4 newest American astronauts who helped raise hundreds of millions of dollars for St. Jude.
What’s your theory on why that is?

— Ælectric Cyberfarmer (@rhensing) September 19, 2021

O Λευκός Οίκος και η SpaceX δεν ανταποκρίθηκαν σε ερώτηση για σχολιασμό της συγκεκριμένης ανάρτησης. Κορυφαίοι αξιωματούχοι της NASA συνεχάρησαν τον Μασκ και την SpaceX για την επιτυχημένη αποστολή Inspiration4.

Πηγή: vradini.gr

Back to top button