Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Χαμός στο Twitter με τον «τιμοκατάλογο» της Influencer

Ιωάννα Τούνη: Χαμός στο Twitter με τον «τιμοκατάλογο» της Influencer

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες τα αστρονομικά ποσά που χρεώνει για ένα post στο Ιnstagram η Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή Influencer που μετρά 780.000 ακόλουθους στο Instagram φαίνεται να ζητά υπερβολικά μεγάλα ποσά για τις διαφημιστικές της αναρτήσεις,.

Χαρακτηριστικά, για ένα post – φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό καθώς και ένα story το κόστος ανέρχεται στα 1200 € + Φ.Π.Α.

Επίσης, η τιμή για κάθε αυτόνομο story (15 δευτερόλεπτα χωρίς Swipe up) είναι στα 350 € + ΦΠΑ.

Οι χρήστες του Twitter δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστα τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το #Τουνη βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, με τους λογαριασμούς να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως τον τιμοκατάλογο. Άλλοι κάνουν λόγο για τρελά ποσά και άλλοι την υπερασπίζονται τονίζοντας πως «έχουμε ελεύθερη αγορά» και «μπορεί να παίρνει όσα της δίνουν».

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά tweets:

Γατακι τουνη.. ο ροναλντο που ηρθε στην Ελουντα και εκανε λογαριασμο 500Κ, οταν του ειπε ο ιδιοκτητης, μη με πληρωνεις κανε ενα ποστ για το ξενοδοχειο, εκεινος γυρισε και του ειπε σορυ φιλε, το ποστ μου κοστιζει 1Μ, παρε τα 500 χιλιαρικα!

— ✮ ᘻᓰᒪᓍᑘ ✮ (@xletsa) September 20, 2021

Μπράβο στην Τούνη που χρεώνει 1200€ για μια φωτογραφία της, εγώ 20 χρόνια δικηγορος, για να πάρω 1200€ σε υπόθεση, φτύνω αίμα. Μπράβο της και πολύ καλά κάνει εφόσον φορολογείται.

— GioDim_ (@tou_diaolou) September 20, 2021

Το πρόβλημα με την Τουνη ποιο είναι; Έχουμε ελεύθερη αγορά; Έχουμε. Τα κλεβει τα λεφτά; Οχι. Τα ζηταει; Ναι. Δέχονται να της τα δωσουνε; Ναι. Είμαστε ατυχοι που τελειωσαμε Φιλοσοφικη; Ειμαστε. Έληξε η υποθεση

— το εμϐόλιο (@emvolio) September 20, 2021

Αν μπορούσα θα το έκανα κ εγώ…1200 ούτε στα πιο τρελά όνειρα μου #τουνη

— Hrisa (@Hrisa09621407) September 20, 2021

#τουνη 20-30.000 φολλοουερς έχασε από το σκηνικό με το νησί και πήρε πίσω 50.000 στο πρώτο giveaway.

— shhhh (@trmichai) September 20, 2021

Σορρυ αλλα σε αυτο θα παρω το μερος της Τουνη.
Εχουμε ελευθερη αγορα. Μπορει να παιρνει οσα της δινουν. #τουνη

— Ο_Σχολιαστής (@nMRO6vwE6zEAMwj) September 20, 2021

Εν τω μεταξύ όσα βγάζει η #τουνη για μια φωτογραφία, ζήτημα να τα βγάζω σε ένα μήνα δουλεύοντας 12 ώρα και χάνοντας τον υπνο μου απ το άγχος

— Μέι Φεν (@SpanSpanaki) September 20, 2021

Πηγή: vradini.gr

Back to top button