Ελλάδα

Κηφισιά: «Ξέσπασα τη λάθος στιγμή στον λάθος άνθρωπο» λέει ο δράστης που μαχαίρωσε υπάλληλο

«Δεν ήθελα ποτέ να χτυπήσω έναν αθώο άνθρωπο, θα μπορούσα κι εγώ να είμαι σε αυτήν τη θέση» δήλωσε στο Live News ο 30χρονος δράστης της επίθεσης με μπαλτά σε μαγαζί στο κέντρο της Κηφισιάς την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας 21χρονος.

Ο δράστης δήλωσε μετανιωμένος αφού, όπως είπε, έχει συνειδητοποιήσει ότι λίγο έλειψε να σκοτώσει έναν αθώο, έναν νεαρό ηλικίας μόλις 21 ετών που έβλεπε για πρώτη φορά και έτυχε να κάθεται στο λάθος σημείο την πιο ακατάλληλη στιγμή.

«Η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος που χτύπησα, δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που εγώ θεωρούσα υπεύθυνους για ό,τι μου είχε συμβεί για όλη αυτήν την ιστορία, δεν μου έφταιγε πουθενά, απλά ήταν ένα ξέσπασμα τη λάθος στιγμή, στον λάθος άνθρωπο, το οποίο οδήγησε σε αυτό που οδήγησε τελικά. Δεν ήθελα ποτέ να χτυπήσω έναν αθώο άνθρωπο, θα μπορούσα κι εγώ να είμαι σε αυτήν τη θέση, θα μπορούσα να είμαι κι εγώ αυτός ο αθώος άνθρωπος που του επιτέθηκαν», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Mega.

O 30χρονος υποστήριξε ότι είχε διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να θολώνει κατά διαστήματα το μυαλό του.

«Είχα απευθυνθεί (σ.σ. σε γιατρό). Δεν έπαιρνα κάποια συγκεκριμένη αγωγή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρειάστηκε να ξαναπάω, δεν μπορούσα για οικονομικούς και διάφορους λόγους. Η αλήθεια είναι όμως, ότι πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας. Να προσέχουμε τον εαυτό μας πάνω από όλα γιατί εμείς φτάνουμε σε αυτό το σημείο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button