Lifestyle

Λιάγκας για Φιλιππίδη: «Αν αυτή είναι η αλήθεια, μιλάμε για τη μεγαλύτερη σκευωρία» (vid)

Λιάγκας για Φιλιππίδη: «Αν αυτή είναι η αλήθεια, μιλάμε για τη μεγαλύτερη σκευωρία» (vid)

Το απολογητικό υπόμνημα του φυλακισθέντος πλέον ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας μέσα από το Πρωινό οι παρουσιαστές. Πιο συγκεκριμένα, στην απολογία του, ο γνωστός ηθοποιός παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα εμμονικών γυναικών και απορρίπτει το «βαρύ» κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.

Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε σοκαρισμένος με όλα όσα τόνισε ο Πέτρος Φιλιππίδης, τονίζοντας πως δεν γίνεται όλες αυτές οι γυναίκες να λένε ψέματα.

«Αυτό που βλέπουμε τώρα από τη μεριά του Πέτρου Φιλιππίδη με σοκάρει, είναι αυτό το οποίο παραδέχεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του – που ήταν και παντρεμένος – είχε πάρα πολλές ερωτικές περιπτύξεις. Δεν μας ενδιαφέρει αλλά είναι ένα σημείο που το λέει…» δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Δεν μιλάμε για μία περίπτωση, μιλάμε για πολλές περιπτώσεις γυναικών που λένε πανομοιότυπα πράγματα. Και κάθομαι και λέω για τον κ. Φιλιππίδη ξαφνικά βρέθηκε το σύμπαν των γυναικών, οι οποίες θέλουν να καταστρέψουν τον Πέτρο και κάθονται και λένε 100 ψέματα; Αν το έχουν καταφέρει αυτό και είναι η αλήθεια του Πέτρου και όλοι λένε ψέματα εδώ μιλάμε για τη μεγαλύτερη σκευωρία στα παγκόσμια χρονικά» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: vradini.gr

Back to top button