Ελλάδα

Μένιος Φουρθιώτης: «Βοήθησα τόσο κόσμο δούλεψα τόσες ώρες και βρέθηκα σε ένα κελί στον Κορυδαλλό»

O Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε τις καταγγελίες που του αποδίδονται, για στημένους πυροβολισμούς και έκρηξη έξω από το σπίτι του, τον Απρίλιο του 2021, προκειμένου να του επιστραφεί η Αστυνομική φύλαξη.

«Ο Βρυώνης μεταβίβασε το σταθμό για να τον χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα αυτά ήταν για να μη μιλήσω για τον υπουργό Επικρατείας και να μην μπλέξει ο Βρυώνης και ο Φλαμπουράρης. Και ο Βρούτσης αφού έφυγε από το υπουργείο, τέσσερις μήνες μετά βγήκε να πει ότι τον απείλησα με μπράβους. Με άφησαν 17 μήνες άνεργο. Πού αλλού στον κόσμο μπαίνει περιοριστικός όρος για απαγόρευση παρουσίασης τηλεοπτικών εκπομπών; Βοήθησα τόσο κόσμο δούλεψα τόσες ώρες και βρέθηκα σε ένα κελί στον Κορυδαλλό. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καταστρέφονται έτσι ζωές. Γιατί για μένα είναι μη αναστρέψιμη η βλάβη» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Μένιος Φουρθιώτης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ «σε ερώτηση του προέδρου για το ποια η σχέση του με τους συγκατηγορουμένους του ο Μ. Φουρθιώτης απάντησε: «ήταν υπάλληλος ο ένας του Βρυώνη από 2012-13. Όταν σταμάτησε την εταιρεία ζήτησα από Βρυώνη να μου προτείνει κάποιους για τη φύλαξή μου και τη φύλαξη του σπιτιού μου. Μου πρότεινε τον συγκεκριμένο κι έτσι ξεκίνησε συνεργασία. Ούτε φίλοι είμαστε ούτε εχθροί. Σε αυτόν ζήτησα να φέρει κι έναν ακόμη συνεργάτη για να καλυφθεί το ωράριο. Δούλευα από 7 έως 1 βράδυ», ανέφερε μεταξύ άλλων».

Την ίδια υπερασπιστική γραμμή ακολούθησαν και οι 3 συγκατηγορούμενοί του, αρνούμενοι το κατηγορητήριο. «Δεν έχω καταλάβει το λόγο που βρίσκομαι εδώ. Εργάζομαι 11 χρόνια για τον Βρυώνη. Εκεί γνώρισα τον Φουρθιώτη. Δεν ξέρω ούτε για πυροβολισμούς, ούτε για βόμβες, ούτε έχω τέτοια ειδικότητα» ανάφερε ο συγκατηγορούμενος του παρουσιαστή, που κατηγορείται μεταξύ άλλων και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 11/10, όπου ο Εισαγγελέας της έδρας θα διατυπώσει την πρότασή του επί της ενοχής των κατηγορουμένων».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button