Ελλάδα

Μεταμόρφωση: Απίστευτο σκηνικό σε εμβολιαστικό κέντρο – Έφυγε με τη σύριγγα στο μπράτσο

Κορωνοϊός: Τρίτη δόση εμβολίου στα άτομα που είναι σε μονάδες φροντίδας και στους άνω των 60 ετών

Ένα αδιανόητο περιστατικό εξελίχθηκε το πρωί του Σαββα΄του σε εμβολιαστικό κέντρο της Μεταμόρφωσης, όταν μία 61χρονη πήγε να κάνει τη δεύτερη δόση εμβολίου της.
Η γυναίκα, αφού πήγε στην ώρα της στο ραντεβού, περίπου στις 13:10, πέρασε στο ιατρείο, κάθισε στην καρέκλα και η νοσηλεύτρια πήγε να της κάνει το εμβόλιο.
Την ώρα εκείνη που η νοσηλεύτρια του κέντρου έκανε στην 61χρονη γυναίκα το εμβόλιο, η ηλικιωμένη της ζήτησε να της βάλει σε ένεση ένα δικό της φάρμακο, προκειμένου να της το χορηγήσει και αυτό.
Όταν η νοσηλεύτρια το αρνήθηκε ευγενικά, συνέβη κάτι που ξεπερνάει τη λογική.
Εκείνη την ώρα, γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση, σηκώθηκε τσαντισμένη και έφυγε από το εμβολιαστικό κέντρο, με τη σύριγγα να μένει πάνω στο μπράτσο της.
Μάλιστα, μάταια προσπάθησαν να την σταματήσουν προς την έξοδο, καθώς την περίμενε κάποιος δικός της στο αυτοκίνητο, και έφυγε.
Αμέσως σήμανε συναγερμό στο εμβολιαστικό κέντρο της Μεταμόρφωσης και κάλεσαν την Αστυνομία όπου δήλωσαν το περιστατικό.
Βέβαια, μετά από λίγη ώρα η 61χρονη γυναίκα επέστρεψε στο εμβολιαστικό κέντρο παραδίδοντας τη σύριγγα και ζητώντας συγγνώμη.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο εμβολιασμός της γυναίκας πραγματοποιήθηκε, ενώ δεν έχει υπάρξει κάποια μήνυση προς το πρόσωπο της ηλικιωμένης.

Πηγή: vradini.gr

Back to top button