Κόσμος

Ντάουτσεν Κρους: Χαμός για τη δήλωσή της ότι «δεν θα την αναγκάσουν να κάνει το εμβόλιο»

Ντάουτσεν Κρους: Χαμός για τη δήλωσή της ότι «δεν θα την αναγκάσουν να κάνει το εμβόλιο»

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ντάουτσεν Κρους, όσον αφορά στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Με ανάρτησή του στο Instagram, το μοντέλο εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να απέχει σε μεγάλο βαθμό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους περασμένους μήνες, αφού είχε αποφασίσει να εστιάσει στα θετικά πράγματα στη ζωή της.

Παρ όλα αυτά, όπως αναφέρει στην ίδια ανάρτηση, συνειδητοποίησε πρόσφατα ότι δεν μπορεί να παραμένει πλέον σιωπηλή μπροστά «στην αδικία που συντελείται μπροστά στα μάτια όλων μας».

«Άλλοι άνθρωποι μου έδωσαν ελπίδα και δύναμη με το κουράγιο τους να υψώνουν το παράστημά τους και να υπερασπίζονται τα δικαιώματά μας. Αυτό άγγιξε την καρδιά μου και με ενέπνευσε να κάνω το ίδιο. Παρόλο που τα χέρια μου τρέμουν καθώς γράφω αυτές τις λέξεις, νομίζω ότι είναι ώρα να επιλέξω το θάρρος αντί για το βόλεμα και να εκφράσω την αλήθεια μου: Δεν θα με αναγκάσουν να κάνω το εμβόλιο. Δεν θα με αναγκάσουν να αποδείξω την υγεία μου για να συμμετέχω στην κοινωνία. Δεν θα αποδεχτώ τον αποκλεισμό ανθρώπων βάσει της ιατρικής τους κατάστασης», έγραψε η 36χρονη στην ανάρτησή της.

«Διαδώστε το μήνυμα ελπίδας και αγάπης και εκφράστε την αλήθεια σας», ενθαρρύνει τους followers της.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε σάλο, με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν «ανεύθυνη», «εγωίστρια», «αδαή» και επικρίνοντάς την για έλλειψη αλληλεγγύης στο κοινωνικό σύνολο.

«Δεν αφορά μόνο εσένα. Δεν αφορά μόνο ένα άτομο. Αφορά όλη την ανθρωπότητα… Η συμπεριφορά σου είναι απλά ανώριμη και εγωιστική. Η ελευθερία είναι μια μεγάλη λέξη, και πολλοί άνθρωποι ανά τον κόσμο όντως τη στερούνται, αλλά εσύ δεν είσαι μία από αυτούς», γράφει μια σχολιάστρια.

Πηγή: vradini.gr

Back to top button