Ελλάδα

Πέτρου Ράλλη: Με κόκκινο πέρασε ο οδηγός που σκότωσε τον 15χρονο (vid)

Πέτρου Ράλλη: Με κόκκινο πέρασε ο οδηγός που σκότωσε τον 15χρονο (vid)

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Νίκαιας από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Πέτρου Ράλλη που στοίχισε τη ζωή σε έναν δεκαπεντάχρονο μαθητή.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες, έτρεχε με πάνω από 100χλμ/ώρα και δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον άτυχο νέο. Όπως καταγγέλλουν φίλοι του 15χρονου, που ήταν μπροστά στο τροχαίο δυστύχημα, ο φίλος τους παρασύρθηκε έπειτα από παραβίαση κόκκινου σηματοδότη.

«Ούτε φρέναρε ούτε τίποτα. Δεν έβγαλε το πόδι του από το γκάζι. Ηταν όλα τα αμάξια σταματημένα και ένα αυτοκίνητο έτρεχε πάρα πολύ, πίστευε πως θα τα καταφέρει να περάσει απέναντι», ανέφεραν οι φίλοι του 15χρονου στον Alpha.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Alpha, συνέβη στις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής με τα παιδιά, μια παρέα 8 ατόμων, να διασχίζουν τη διάβαση έχοντας βγει βόλτα και το όχημα να έρχεται με ταχύτητα από τη Θηβών.

«Ήταν μόνος του. Ούτε φρέναρε, ούτε έστριψε, μόνο ανέπτυξε μεταλύτερη ταχύτητα και χτύπησε το παιδί», εξήγησαν τα παιδιά στον ALPHA.

Σύμφωνα με καταγγελία, όλα τα αμάξια βρίσκονταν σταματημένα. Ο άτυχος 15χρονος επιχείρησε να περάσει την διάβαση κι εκείνη τη στιγμή ο δράστης πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. «Ήταν με το ένα πόδι το πεζοδρόμιο, έτρεξε και τον πάτησε», ανέφεραν.

Πηγή: vradini.gr

Back to top button