Αθλητικά

Ρούμπεν Σεμέδο: Το πρώτο μήνυμα στο Instagram μετά τις κατηγορίες για βιασμό

Ρούμπεν Σεμέδο: Το πρώτο μήνυμα στο Instagram μετά τις κατηγορίες για βιασμό

Στο πρώτο μήνυμά του μετά τις κατηγορίες για βιασμό και την ελευθερία του άνευ περιοριστικών όρων, ο Ρούμπεν Σεμέδουποστήριξε ξανά την αθωότητά του και ευχαρίστησε όσους τον υποστήριξαν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού περιμένει τη θετική απάντηση ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς και στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά από καιρό, δήλωσε έτοιμος να αποδείξει ξανά ποιος είναι στο γήπεδο.

Το ηχηρό μήνυμα του Σεμέδο

«Αυτός είμαι εγώ γεμάτος από σημάδια και ατέλειες, πατέρας, γιος, σύζυγος, φίλος. Ποτέ μου δεν έκρυψα ή απέρριψα τις ευθύνες πόσω μάλλον όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για το ότι είμαι αθώος για αυτό αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα αποδοθεί. Ό,τι πέτυχα και τα λάθη που έκανα με διαμόρφωσαν ως άνδρα.

Αλλά πιο σημαντικό απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα αυτή την σκοτεινή περίοδο (ακόμη ένα εμπόδιο να περάσω) και για αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν πίστεψαν ποτέ είναι ακόμη μία στιγμή να αποδείξω ποιος είναι ο Σεμέδο.

Και αν δεν με περίμεναν να σηκωθώ μετά που με έκαναν να πέσω, κάνουν λάθος επειδή έχω περισσότερο κίνητρο από ποτέ να γυρίσω στην δουλειά και να κάνω αυτό που αγαπώ. Σιγά σιγά απαντώ στα μηνύματα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη ξανά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @r.semedo35__oficial

Πηγή: vradini.gr

Back to top button