Ελλάδα

Τέμπη: Ραγίζει καρδιές το αντίο της κόρης του μηχανοδηγού – «Μπαμπάκα μου… »

H μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία στην ιστορία της Ελλάδας βύθισε στο πένθος την χώρα.

Νεκρός είναι και ο μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας, ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αμαλιάδα.

Ο τοίχος του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook έχει πλημμυρίσει από μηνύματα αποχαιρετισμού φίλων και συγγενών του, που δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό τέλος του.

230302070723

Η ανάρτηση της κόρης του ραγίζει καρδιές. Ένα σπαρακτικό αντίο με μόλις δύο λέξεις, που όμως λένε τα πάντα: «Μπαμπάκα μου…».

1

«Της βρήκα δουλειά στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, βρέθηκε απανθρακωμένη»

Την ίδια ώρα ξεχωρίζει και μια ανάρτηση-γροθιά ενός ανθρώπου, που ήξερε δύο άτομα που εργάζονταν στο μοιραία επιβατηγό τρένο και βρέθηκαν νεκροί.

Όπως γράφει, τον κάλεσαν η μητέρα και ο αδερφός μιας κοπέλας, που ο ίδιος της είχε βρει δουλειά στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ: «Με πήρε να με ρωτήσει αν ξέρω που είναι η κόρη της, γιατί εγώ την έβαλα για δουλειά στο κυλικείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Με πήρε τηλ γιατί δεν υπήρχε κανείς να την ενημερώσει που είναι η κόρη της! Μετά με πήρε τηλ και ο αδερφός της και με έβριζε γιατί της βρήκα εκεί δουλειά… Εγώ δεν μιλούσα…Τον άφηνα να ξεσπάσει, να κλάψει ,να ξεθυμάνει.. Τι θα μπορούσα εγώ να πω σε αυτόν τον άνθρωπο;».

4

«Πριν 2 ώρες με πήραν τηλ να μου πουν ότι ένας ακόμη μαθητής μου, ο Νίκος, που άφησε την δουλειά στην καφεστίαση και έπιασε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ήταν και αυτός στα θύματα. Τον Νίκο τον πέτυχα πριν 6 μήνες στο παλιό μαγαζί που δούλευε και με ενθουσιασμό στο βλέμμα του μου έλεγε ότι “σώθηκα… Τέλος ο καφές για μένα”… 29 ετών…», έγραψε σε άλλο σημείο.

Πηγή: star

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button