Κόσμος

Το ξενοδοχείο των instagramers εισάγει εισιτήριο για φωτογραφίες με θέα

Ένα εμβληματικό ξενοδοχείο της Ουαλίας υπερασπίζεται την απόφασή του να επιβάλει εισιτήριο 200 λιρών, αφού κατακλύζεται από χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης που θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες του ηλιοβασιλέματος από το μπαρ της μονάδας.

Το Druidstone Hotel, σκαρφαλωμένο σε έναν βράχο του Pembrokeshire, είναι το αγαπημένο μέρος για τους τουρίστες που αναζητούν ένα ηλιοβασίλεμα, ποτά και selfies στη βεράντα.

Με τη βεράντα να έχει θέα προς τη δύση και 20 στρέμματα ελεύθερου χώρου, το ξενοδοχείο προσελκύει τους επισκέπτες οι οποίοι απολαμβάνουν τον ήλιο να δύει πάνω από τα κύματα του St Brides Bay.

Αλλά για τους μη κατοίκους και τους ξένους, η μαγευτική θέα και το κελάρι του Druidstone χρεώνονται τώρα επιπλέον και με την ιδιότητα του μέλους του «Dru Crew» να ξεκινά από 200£ και να φτάνει τα 400£ το χρόνο.

Η αμφιλεγόμενη αυτή κίνηση έχει σχεδιαστεί για να «επιτύχει τη σωστή ισορροπία μεταξύ των τακτικών θαμώνων και των ντόπιων έναντι των περαστικών», σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Και ενώ αρκετοί χαρακτηρίζουν την απόφασή αυτή «οπισθοδρομική» και «ελιτίστικη», ο ιδιοκτήτης Άνγκους Μπελ απάντησε, λέγοντας: «Όταν οι άνθρωποι γκρινιάζουν γι ‘αυτό στο Facebook και το TripAdvisor, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι ακριβώς οι άνθρωποι που δεν θέλω να έρθουν».

Πηγή: vradini.gr

Back to top button