Αθλητικά

Τσιτσιπάς: Θα κάνω το εμβόλιο για να έχω μια κανονική ζωή (vid)

Τσιτσιπάς: Θα κάνω το εμβόλιο για να έχω μια κανονική ζωή (vid)

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό και για το ότι βρέθηκε «στο μάτι του κυκλώνα» για τις αναρτήσεις του στα social media, τις απόψεις του για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, το Harrods και πολλά άλλα.

«Χρησιμοποιώ τα social γιατί μου αρέσει να προσφέρω κάτι διαφορετικό από το να παίζω μόνο τένις. Δεν έχω μετανιώσει ιδιαίτερα γιατί είναι δικές μου απόψεις και γνώμες. Ό,τι γράφω, ό,τι λέω το έχω σκεφτεί πολλές φορές πριν το πω και φυσικά δεν υπάρχει κακία ή κάτι αρνητικό πίσω από αυτό, παρ’ ότι υπήρχαν άνθρωποι που το είδαν με την κακή ματιά και φυσικά κράξανε», επισήμανε, για όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς εναντίον του στα social media.


Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ντροπή γι’ αυτά που έκανα. Ένιωσα άσχημα και αμηχανία. Είναι από αυτές τις στιγμές που μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό το πράγμα», τόνισε για τις αντιδράσεις του στο γήπεδο και πρόσθεσε πως: «Μέσα μου βαθιά θεωρώ τον εαυτό μου από τους καλύτερους τενίστες στο κόσμο, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξω στο γήπεδο», ενώ για το ότι είναι στο Νο8 σε επιδραστικότητα στον κόσμο, σημείωσε: «Είναι τιμή μου που μπορώ και βρίσκομαι σε μία τέτοια κατηγορία. Είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου».

Για τον εμβολιασμό και τον σάλο που ξέσπασε με τις δηλώσεις του, είπε: «Εγώ προσωπικά ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό. Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Θα κάνω το εμβόλιο, θα συμβεί σίγουρα φέτος. Σίγουρα δεν θα υπάρχει άλλο ενδεχόμενο. Θα το κάνω για να έχω μια φυσιολογική ζωή».

«Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από τον πατέρα μου και το υποστηρίζω 100%», λέει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε ερώτηση για το αν ποτέ έχει σκεφτεί να αλλάξει προπονητή.

Πηγή: vradini.gr

Back to top button