Κόσμος

Βρετανία: Πέταξαν 240 σακούλες σκουπιδιών αφού έδιωξαν την ενοικιάστρια τους

Για τους ιδιοκτήτες σπιτιών σε ολόκληρο τον κόσμο, η ανεύρεση ενός καλού νοικάρη μοιάζει με τζακ ποτ στο τζόκερ. Κάποιοι ιδιαίτερα άτυχοι, όπως η 60χρονη Τζέιν Σόλντερς και ο 63χρονος σύζυγος της Βικ κατέληξαν να νοικιάσουν το σπίτι τους στο Σουίντον για περίπου 750 ευρώ το μήνα σε μια ανοικοκύρευτη μητέρα, όταν χρειάστηκε να μετακομίσουν δίπλα σε μια άρρωστη συγγενή τους.

Η νεαρά μητέρα, της οποίας το όνομα δεν αποκαλύφθηκε, είχε μετατρέψει το σπίτι σε σκουπιδότοπο, αφού μέσα στους χώρους του, εκτός από το σχεδόν γκρεμισμένο ταβάνι, βρήκαν αμέτρητα κατεστραμμένα παιχνίδια, εκατοντάδες άδεια κουτιά από ταχυφαγεία και δύο νεκρά ποντίκια!

Με τους νόμους εξαιτίας της καραντίνας να μην επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να διώξουν τους ενοικιαστές τους η ενοικιάστρια του ζεύγους έμεινε στο σπίτι τους για 18 ολόκληρους μήνες έχοντας πληρώσει μόνο ένα νοίκι. Πριν φύγει είχε μάλιστα αλλάξει τις κλειδαριές για εμποδίσει την είσοδο τους στους χώρους του.

Όταν μπήκαν στο σπίτι η Τζέιν και ο Βικ δεν έκλαιγαν μόνο τα περίπου 13.000 ευρώ που έχασαν σε ενοίκια, αλλά ένα ολόκληρο σπίτι που χρειάζεται σήμερα ανακαίνιση μετά από όλες τις καταστροφές που έχει υποστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το ζευγάρι κυκλοφόρησε βίντεο με το κακό χάλι στο οποίο βρήκε το σπίτι του, το οποίο έγινε viral, με την πληροφορία για τις 240 σακούλες σκουπιδιών που χρειάστηκαν για να το απαλλάξουν από τη βρώμα να εντυπωσιάζει άπαντες.

Πηγή: dailymail.co.uk

Πηγή: vradini.gr

Back to top button