Κόσμος

Βρετανός στο νέο του σπίτι βρήκε σημείωμα για την επικείμενη δολοφονία του!

Ένας Βρετανός δάσκαλος, που μετακόμισε στο Λίβερπουλ, ανακάλυψε μέσα στο νέο του σπίτι μια πάνινη κούκλα, η οποία με σημείωμα της αναλάμβανε την ευθύνη για τη δολοφονία των αρχικών ιδιοκτητών του και τον προειδοποιούσε ότι σύντομα θα έχει παρόμοια κακή τύχη.

Ο 32χρονος δάσκαλος Τζόναθαν Λιούις, αφού πήρε τα κλειδιά του νέου σπιτιού στο Γουόλτον του Λίβερπουλ, αποφάσισε να εξετάσει τον κενό χώρο κάτω από την εσωτερική σκάλα που είχε χτιστεί πρόχειρα. Μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε αντιμέτωπος με την ανακάλυψη μιας πάνινης κούκλας που είχε καρφιτσωμένο πάνω της ένα σημείωμα στο οποίο παραδεχόταν ότι ήταν η δολοφόνος των αρχικών ιδιοκτητών του σπιτιού στη μικρή αγγλική πόλη.

«Αγαπητέ αναγνώστη/ νέε ιδιοκτήτη του σπιτιού, σε ευχαριστώ που με απελευθέρωσες!

Το όνομα μου είναι Έμιλι. Οι αρχικοί ιδιοκτήτες έζησαν στο σπίτι το 1961. Δεν μου άρεσαν, οπότε έπρεπε να φύγουν. Το μόνο που έκαναν είναι να τραγουδούν και να είναι χαρούμενοι. Ήταν αηδιαστικό. Το μαχαίρωμα ήταν ο θάνατος που επέλεξα ότι τους ταίριαζε, γι’ αυτό και ελπίζω να έχεις μαχαίρια.

Ελπίζω να έχεις έναν όμορφο ύπνο».

Με την απειλή μιας πάνινης κούκλας ότι θα τον… βγάλει από τη μέση αν είναι πολύ χαρούμενος μέσα στο νέο του σπίτι, ο Βρετανός δάσκαλος προτρέπεται τώρα από τους συγγενείς και τους φίλους του να εγκαταλείψει πάραυτα την νέα οικία. Ο ίδιος ωστόσο δηλώνει ότι βρίσκει το όλο θέμα πολύ αστείο και πιστεύει τον κτηματομεσίτη που του λέει ότι το χτίσιμο του κενού χώρου έγινε πριν από 5-6 χρόνια, οπότε μάλλον πρόκειται περί φάρσας.

Ο ίδιος μάλιστα τη βρ΄ίσκει επιτυχημένη, γι’ αυτό και σκέπτεται να αφήσει κι εκείνος ανάλογο δώρο καλωσορίσματος για τους επόμενους ενοίκους.

Πηγή: dailymail.co.uk

Πηγή: vradini.gr

Back to top button