Ελλάδα

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της

Μια μεγάλη απώλεια βιώνει η Ελένη Βιτάλη…

Ειδικότερα, με ανάρτηση στον λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον θάνατο του αδελφού της, Άγγελου, που έφυγε από τη ζωή έπειτα από προβλήματα υγείας και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, καθώς και την τελευταία στιγμή του.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Άγγελε αδερφούλη μου 40 χρόνια δεν χωριστήκαμε σχεδόν ποτέ. Κάθε μέρα και νύχτες ολόκληρες γελάσαμε κάναμε όνειρα και είχαμε αυτό που μας έκανε αδέρφια ψυχή μου.

Δεν περνάμε σχεδόν τίποτε πολύ στα σοβαρά! Ξέρω πως πέρναγες εδώ και 4 μήνες τα πάθη του Χρίστου ματάκια μου λατρεμένα, όμως εχτές μετά από τόσες αιμοκαθάρσεις κάποια στιγμή που η Ελένη κοιμόταν χίλια κομμάτια από την κούραση πήρα την καρέκλα τσαούσα και ήρθα δίπλα σου!».

«Δεν προσπάθησα να σε βγάλω από τον λήθαργο, μόνο καθόμουν δίπλα σου, προσευχόμουν το Πάτερ Ημών συνέχεια χαϊδεύοντας το κεφαλάκι σου, όμως εσύ καμιά αντίδραση μόνο βαθειά και δύσκολη αναπνοή.

Κάποια στιγμή σε ρώτησα αν θέλεις να κοιμηθείς κι εκείνη την στιγμή άρπαξες το χέρι μου άνοιξες τα ματάκια σου με κοίταξες συνειδητά όμως το βλέμμα σου έμεινε έτσι και ξεψύχησες στα χέρια μου!

Έβαλα τις φωνές ξύπνησε η Ελένη όμως εσύ δεν θα ξυπνήσεις ξανά σ’αυτόν τον κόσμο να με πάρεις τηλέφωνο όπως κάθε μέρα!

Του Χριστού τα πάθη πέρασες καρδιά μου. Καλό παράδεισο να έχεις και καλή αντάμωση στον παράδεισο που θα με περιμένεις εμένα κι όλους μας αδερφούλη μου!!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Vitali Official (@elenivitalix)

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button