Lifestyle

Λιάγκας για Νίκο Παπανδρέου: «Το λέω πρώτη φορά… όσοι ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ, δείτε αυτόν τον άνθρωπο»

Ο οικονομολόγος, συγγραφέας και ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Παπανδρέου παραχώρησε συνέντευξη στο «ΠΡΩΙΝΟ» του Ant1.

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, ο Νίκος Παπανδρέου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πατέρα του, Ανδρέα.

«Ήταν αυστηρός, σαν πατέρας όπως όλοι οι άνδρες της γενιάς του. Ως προς τα μαθήματα, ως προς την παιδείας μας. Έχω λίγο παράπανο… Δεν ερχόταν ας πούμε να με δει να παίζω μπάσκετ. Εγώ σήμερα πάω να δω τον γιο μου να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν σκέφτηκα καν να τον καλέσω στην αποφοίτησή μου. Σκέφτηκα ότι έχει πιο σοβαρά πράγματα να κάνει. Τελικά ήταν παρεξήγηση, γιατί όπως μου είπε χρόνια αργότερα, ήθελε αλλά δεν τον είχα καλέσει. Ακόμη το κουβαλάω» αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

«Ήρθα σε κόντρα με τον πατέρα μου για να του αποδείξω ότι αξίζω (…). Στις ομιλίες που κάνω πολλές φορές στο Ευρωκοινοβούλιο σκέφτομαι ότι με κοιτάει από ψηλά. Αν ήταν εδώ (σ.σ. ο Ανδρέας Παπανδρέου) θα τον ρωτούσα αν τον έκανα περήφανο» τόνισε.

Επίσης, ο Νίκος Παπανδρέου, διηγήθηκε φανερά συγκινημένος, την συζήτηση που είχε με τον πατέρα του, τρεις μέρες πριν εκείνος φύγει από την ζωή…

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:

Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας την συνέντευξη του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, έκανε λόγο για έναν «πολύ γλυκό άνθρωπο» και «ήπιων τόνων». «Είναι πολύ σοβαρή περίπτωση» υπογράμμισε στην συνέχεια.

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής προκάλεσε αίσθηση, ολοκληρώνοντας: «Δεν είναι πολιτική συνέντευξη αλλά κοινωνική. Εγώ συγκινήθηκα. Δεν το έχω πει ποτέ σε προεκλογική περίοδο. Όσοι ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ, δείτε αυτόν τον άνθρωπο. Το λέω πρώτη φορά, δεν το έχω πει για κανέναν άλλο».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button