Αθλητικά

Φώτης Ιωαννίδης: «Θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου»

Από το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) δημιουργήθηκε μία πολύ έντονη φημολογία, βασισμένη και σε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, πως υπήρξε κρούσμα ντόπινγκ σε ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας στον τελευταίο αγώνα που έδωσε με τη Γεωργία στα play off του EURO 2024.

Ακολούθησαν διάφορα ανυπόστατα σενάρια στο διαδίκτυο που ενέπλεκαν με την παραπάνω υπόθεση τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος, ωστόσο ήταν απόλυτα καθαρός στο ντόπινγκ κοντρόλ που πέρασε με την Εθνική Ομάδα.

Κάτι που δεν ίσχυε εντέλει, καθώς όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μετά από επικοινωνία που είχε με την UEFA, ενημερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ενός εκ των διεθνών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Τα όσα γράφτηκαν, ωστόσο, έκαναν απολύτως δικαιολογημένα έξω φρενών τον 24χρονο φορ των «πράσινων», ο οποίος με ένα Insta Story που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μετά την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ξεκαθάρισε πως θα στραφεί στη δικαιοσύνη «…εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου».

Αναλυτικά το μήνυμα που έγραψε ο Φώτης Ιωαννίδης:

«Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στην δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου».

ioannidis post 170424

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button