Lifestyle

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Νιώθω αμηχανία με τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική μου ζωή»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα.

Η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, τόσο στην διαχείριση της αναγνωρισιμότητας όσο και στα δημοσιεύματα που αφορούν ανά διαστήματα την προσωπική της ζωή.

«Φυσικά και έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%. Για μένα η αναγνωρισιμότητα και η ένδειξη αγάπης είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό.

Δεν το θεωρώ καθόλου αυτονόητο και νιώθω πάρα πολύ τυχερή που μου συμβαίνει. Από εκεί και πέρα αυτό ακολουθεί και κάποια πράγματα που είναι λίγο έξω από την ιδιοσυγκρασία μου.

Και για την προσωπική μου ζωή αλλά καμιά φορά πιάνω και τον εαυτό μου να είμαι πιο μαγκωμένη άμα βλέπω ότι πολλοί με παρατηρούν. Προσπαθώ λίγο να παίρνω μια βαθιά ανάσα και να είμαι όσο πιο γήινη και φυσική και το έχω καταφέρει».

«Νιώθω αμηχανία με τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική μου ζωή. Αυτό. Τι να με ενοχλεί;

Νιώθω αμηχανία σαν άνθρωπος αρχικά και δεν διαβάζω γενικά, δεν είμαι ένας άνθρωπος που με απασχολεί ποιος είναι με ποιον και πότε γνωρίστηκαν.

Δεν είναι του γούστου μου ούτως ή άλλως οπότε πόσο μάλλον όταν συμβαίνει για μένα. Νιώθω μια μικρή αμηχανία. Η λέξη ενόχληση είναι λίγο παραπάνω από αυτό που αισθάνομαι».

«Είσαι καλά στην προσωπική σου ζωή;» ρώτησε τότε η δημοσιογράφος για να αποκριθεί με χαμόγελο η Ελεονώρα Ζουγανέλη ως εξής.

«Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Είμαι καλά και είμαι χαρούμενη για αυτό.

Έχω πολύ μεγάλη αγάπη σε αυτό που κάνω και αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο σε αυτό, είμαι εργασιομανής και μπαίνω με τα μούτρα όταν μπαίνω κάπου, οπότε το να έχεις ισορροπία στην προσωπική σου ζωή και να νιώθεις ότι υπάρχει σεβασμός, στους χρόνους μου και στη διάθεση μου για αυτό που κάνω, είναι πολύ σημαντικό».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button