Lifestyle

Αντίνοος Αλμπάνης: «Μετά την περιπέτεια της υγείας μου έχω αλλάξει λιγότερο από αυτό που πιστεύω»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

«Ξεκινώ τη μέρα μου πάντα με έξι καλούς καφέδες, με εκνευρίζουν τα πάντα. Έχω μία αδερφή, δεν έχει περάσει καλά μαζί μου. Της έβαζα αυτοκινητάκια μέσα στα μαλλιά.

Ο ορισμός του έρωτα για μένα είναι ο κοινός στόχος, η εμπιστοσύνη και ο θαυμασμός. Προτιμώ να είμαι σε σχέση γιατί ζωή που δεν μοιράζεται, είναι ζωή κλεμμένη.

Η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει σε σχέση είναι να νομίζεις ότι έχετε κοινό στόχο, ενώ δεν έχετε», σημείωσε σε πρώτο χρόνο ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Και πρόσθεσε:

«Φλερτάρω ασύστολα, ακόμα κι εκεί που δεν χρειάζεται. Χρησιμοποιώ το φλερτ σαν έναν τρόπο επικοινωνίας, καλλιεργώ προσδοκίες σε ανθρώπους που δεν είναι αυτές που επιθυμώ όμως.

Δεν θα ήθελα να ξέρω αν με έχουν απιστήσει, ποιος θα ήθελε να το ξέρει; Είναι πολύ δύσκολο να συνεργάζομαι με ανθρώπους που παίρνουν πολύ σοβαρά τον εαυτό τους, γελάω με αυτό.

Έχω δει κακοποιητικές συμπεριφορές σε συνεργασίες κι ένιωσα ανίσχυρος επειδή λόγω της ηλικίας μου δεν μπορούσα να παρέμβω».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης εξήγησε επίσης:

«Υπήρξα ο μεταγλωττιστής του σκουντούφλη στην Ελλάδα, έχω σταματήσει πλέον όμως γιατί είναι πολύ επίπονο για τη φωνή. Όταν κάνεις έξι ώρες μεταγλώττιση και πρέπει να κοιτάς το στόμα του cartoon για να συγχρονίσεις τα χείλη, μετά θα βγεις ή με επιληψία ή με σοβαρή ημικρανία.

Κυρίως με μισώ και με οικτίρω, αλλά υπάρχουν και κάποιες στιγμές που μου επιτρέπω να χαρώ. Είμαι πάρα πολύ συγκεντρωτικός και αυστηρός άνθρωπος, έχω μία νεύρωση με τη συνέπεια.

Έχω ξυπνήσει νύχτα να αλλάξω θέση σε κουτάκι αναψυκτικού στο ψυγείο. Μου αρέσει που μεγαλώνω και ωριμάζω, έχω τσακωθεί με φίλο που θέλει να πάω να βάλω μαλλιά. Δεν θα πάω να βάλω μαλλιά και δεν θα κάνω ποτέ μπότοξ, δεν με απασχολούν αυτά».

Κλείνοντας, ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε: «Μετά την περιπέτεια της υγείας μου έχω αλλάξει λιγότερο από αυτό που πιστεύω. Όσο απομακρύνομαι από την περίοδο εκείνη συνειδητοποιώ ότι τείνω να επιστρέψω σε συνήθειες παλιές.

Πολλές φορές νιώθουμε ότι δεν έχει συμβεί σε εμάς κι αυτό δεν είναι καλό, γιατί μπορεί να ξεκινήσεις να κάνεις πάλι τα ίδια.

Έχω κάνει κάποιες σοβαρές αλλαγές στη ζωή μου, όπως σε δουλειές και συνεργάτες που με στρεσάρουν και δεν τις κάνω πια. Έπρεπε να αποφασίσω αν αυτό που μου συμβαίνει έχει νόημα να το μοιραστώ με τον κόσμο ή να συνεχίζω να λέω ψέματα.

Πολλοί άνθρωποι λένε «δεν σου πάνε, γιατί πήγες και ξύρισες το κεφάλι σου;», και ίσως αυτό να σε πληγώνει βαθιά».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button