Lifestyle

Μελέτη για τις Ευρωεκλογές: «Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε τι θα κάνει στο επόμενο βήμα»

Καλεσμένη του Νίκου Ευαγγελάτου ήταν σήμερα (17/04) η Ελεονώρα Μελέτη, στο πλατό του Live News.

Μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο, οι δύο παρουσιαστές του MEGA συζήτησαν με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της οικοδέσποινας του «MEGA Καλημέρα» στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως ανέφερε η κα Μελέτη αρχικά:

«Η πρόταση έγινε αρκετά αργά μπορώ να πω και δεν είχα πολύ χρόνο για να το μεταβολίσω όπως ήθελα με την ησυχία μου, να το συζητήσω και να το αναλύσω. Δεν είχα αυτό το περιθώριο, λειτούργησα με την πίεση του χρόνου».

Και συμπλήρωσε πως:

«Επικράτησε το συναίσθημα περισσότερο έναντι της λογικής, έπρεπε να απαντήσω μέσα σε 3 μέρες. Μίλησα με τον άντρα μου και τον εργοδότη μου, τον πρόεδρό μας. Από τη στιγμή που είχα την στήριξη και των δύο, προχώρησα», σημειώνοντας παράλληλα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος που της εμπνέει εμπιστοσύνη.

«Είναι η πρώτη φορά που συστήνομαι με αυτόν τον τρόπο στον κόσμο. Θα πρέπει να καταπολεμήσω την καχυποψία, όταν κάποιος ακούει το όνομά μου ως υποψήφια Ευρωβουλευτή.

Είναι η δεύτερη φορά που ψήφισα Νέα Δημοκρατία, η πρώτη ήταν το 2019. Ταυτίζομαι με τις απόψεις του κόμματος».

«Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε να δει τι θα κάνει στο επόμενό της βήμα, ούτε το κίνητρό μου ήταν τα χρήματα. Άλλωστε, υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που μπορούν να βγάλουν περισσότερα χρήματα από έναν Ευρωβουλευτή.

Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι η ατζέντα που μου παρουσιάστηκε», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

«Αν δεν καταφέρω να εκλεγώ, δεν έχω να χάσω κάτι, θα επιστρέψω στη δουλειά μου, την οποία δεν θα αφήσω.

Δεν έχω κανένα όραμα να αποκτήσω πολιτική καριέρα».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button