Πολιτική

Ρωμανός για Ν. Φαραντούρη: Όταν σε όλη την Ευρώπη «έβρεχε» ανάπτυξη στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι κρατούσαν ομπρέλα

«H δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλα Φαραντούρη ότι ο ίδιος δεν έχει καταλάβει «πώς το BBB της επενδυτικής βαθμίδας επηρεάζει τον Έλληνα και την Ελληνίδα» αφού «δεν τρώγεται», αναδεικνύει ξανά τα δομικά στοιχεία με τα οποία πολιτεύεται σταθερά ο ΣΥΡΙΖΑ, όσες αλλαγές κι αν κάνει στη βιτρίνα: λαϊκισμός, χυδαιότητα, ψέματα και ασχετοσύνη», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός απαντώντας σε όσα είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση

H δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλα Φαραντούρη ότι ο ίδιος δεν έχει καταλάβει «πώς το BBB της επενδυτικής βαθμίδας επηρεάζει τον Έλληνα και την Ελληνίδα» αφού «δεν τρώγεται», αναδεικνύει ξανά τα δομικά στοιχεία με τα οποία πολιτεύεται σταθερά ο ΣΥΡΙΖΑ, όσες αλλαγές κι αν κάνει στη βιτρίνα: λαϊκισμός, χυδαιότητα, ψέματα και ασχετοσύνη!

Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να θεωρούν ότι το «ΒΒΒ δεν τρώγεται», αλλά συνεχίζουν να θεωρούν σταθερά ότι ο «σανός» καταπίνεται αμάσητος από την κοινωνία.

Η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Φαραντούρη, ο οποίος δικαιωματικά παίρνει -προς το παρόν- το πρώτο βραβείο λαϊκισμού για την προεκλογική περίοδο, εξηγεί γιατί επί χρόνια, όταν όλη η Ευρώπη αναπτυσσόταν, κάποιοι κρατούσαν ομπρέλα, με την οικονομία μας στην κατηγορία σκουπίδια και τη χώρα μας μαύρο πρόβατο διεθνώς!

Η ισχυρή οικονομία που αποτυπώνει η δεύτερη απανωτή αναβάθμιση της Standard & Poors είναι η βάση για να συνεχιστεί η αύξηση των εισοδημάτων για όλους, η μείωση της ανεργίας, ο φτηνότερος δανεισμός για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, οι επενδύσεις, η στήριξη των πιο ευάλωτων και οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολλών.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button