Lifestyle

Λάκης Γαβαλάς για το φόρεμα της Θεοδώρας: «Επέλεξες ένα χρώμα ίδιο με τη σημαδούρα στο σκάφος»

My Style Rocks: Ο Λάκης Γαβαλάς αξιολόγησε το φόρεμα της Θεοδώρας και επισήμανε τα στυλιστικά λάθη που έκανε η παίκτρια.

Λάκης Γαβαλάς: «Πολύ ωραίο χρώμα των μαλλιών σου.

Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να φορέσουμε τακούνια, κακόγουστο θα είναι βέβαια, όταν πάμε σε μια κρουαζέρια, γιατί υποτίθεται ότι η κρουαζέρια έχει μια ανεμελιά.

Ειδικά όταν είμαστε με το αγόρι μας, που δεν έχουμε πρόβλημα να κάνουμε φλερτ για να αρέσουμε σε κάποιον άλλον, είναι δεδομένο. Το αγόρι μας είναι κοντό, κοντό δεν είναι το αγόρι σου;»

Θεοδώρα: «Όχι»

Γαβαλάς: «Πιο ψηλός από εσένα;»

Θεοδώρα: «Ναι»

Γαβαλάς: «Ε, τότε καλά έκανες και έβαλες τα τακούνια, να η δικαιολογία. Φοράμε λοιπόν ένα πιο γλυκό τακούνι.

Το ότι επέλεξες ένα χρώμα ίδιο με με τη σημαδούρα στο σκάφος, αυτό μπορεί να κάνει trend, γιατί όταν κάνεις μια ινσταγκραμμική φωτογραφία, θα πάρεις και το καπέλο της Μπι που θα στο δανείσει, γιατί αυτή είναι στο αμπάρι, τα έχει με τον μηχανικό του καραβιού.

Όντως, αν φορούσες ένα τέτοιο κάπελο ή ένα τζόκεϊ θα έλεγα ότι κάνεις ένα ειρωνικό, κάτι αυτές οι χαρούμενες που είναι πολύ happy πάνω σε ένα καράβι, που φοράν τα βολάν.

Γιατί βολάν έχεις, είσαι μες το θέμα. Απλά δεν το συνδύασες ωραία και αυτή η τσαντούλα που είναι λες και την ξέχασε κάποια από την προηγούμενη κρουαζέρια, γιατί λες ανακύκλωση έχουμε, sustainability έχουμε, δεν είναι σωστό.

Εγώ δεν μπορώ να σε καλωσορίσω με επιεική βαθμό και αυτή την ευκαιρία θα την αδράξεις για να κάνεις ωραία look»

Τελικώς, ο κριτής βαθμολόγησε με 1 την εμφάνιση.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button