Lifestyle

Τσιμτσιλή για Μενεγάκη: «Όταν ένας σταθμός βλέπει ότι δεν βγαίνει το κόστος, έχει το δικαίωμα να σου το πει»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο Happy Day, σχολίασαν την αιφνίδια αποχώρηση-βόμβα της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA.

«Η Ελένη θέλησε με έναν τρόπο να κάνει τους συνεργάτες της να καταλάβουν ότι εκείνη είναι που αποχωρεί από το κανάλι και όχι το MEGA που της κλείνει την πόρτα. Το θέμα είναι υπό ποιο πρίσμα βλέπεις τα πράγματα.

Αν η Ελένη είχε καταφέρει ένα comeback στο MEGA με ένα «χρυσό» συμβόλαιο επί 3 χρόνια, όταν ένας σταθμός βλέπει ότι δεν βγαίνει το budget, έχει το δικαίωμα να σου πει: σε θέλω σαν brand, θέλω τους πελάτες σου αλλά το κόστος δεν βγαίνει», σημείωσε σε πρώτο χρόνο στα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ελένη αξίζει 40% λιγότερες αποδοχές και τα λοιπά αλλά ότι δεν βγαίνει ο λογαριασμός στο τέλος του μήνα», επισημαίνει η παρουσιάστρια του Alpha για την Ελένη Μενεγάκη.

«Λες ότι κρίνεται αποτυχημένη με βάση την τηλεθέαση… γιατί; Έκανε όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα διψήφια και μας έφταιξε η Ελένη;

Όταν το MEGA και ο κύριος Μαρινάκης κατάφερε να «κλείσει» ένα όνομα όπως η Ελένη Μενεγάκη, ήξερε τι έπαιρνε και αυτό σημαίνει πολλά.

Μετά από 3 χρόνια όμως βάζεις κάτω τους λογαριασμούς και βλέπεις αν σου βγήκε ή όχι», συμπλήρωσε στο σχόλιό της η παρουσιάστρια.

«Εγώ θεωρώ μεγάλη πολυτέλεια και της βγάζω το καπέλο – μακάρι να κάνουμε τα μισά απ’ όσα έχει κάνει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση – στο ότι μπόρεσε να πει ότι «προκειμένου να μειωθεί η ποιότητα της εκπομπής ή οι απολαβές μου, προτιμώ να μείνω στο σπίτι μου».

Και μάλιστα όταν της έχει γίνει μία πολύ καλή πρόταση».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button