Lifestyle

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Αν είχαμε κάνει παιδί με τη Ζέτα, σήμερα θα ζούσε με τους γονείς του χωριστά»

Συνέντευξη στην κάμερα του Fay’sTime και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε το συνεργείο του ΣΚΑΪ στα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ, όπου μίλησε για την επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή.

«Πλέον εμφανίζομαι σε πιο μικρούς χώρους με μικρότερης διάρκειας πρόγραμμα. Θα έλεγα ότι έτσι αισθάνομαι πιο άνετα καλλιτεχνικά, χωρίς φυσικά να αναιρώ όλα αυτά που έχω ζήσει στο παρελθόν. Φέτος τόλμησα να κάνω και τηλεόραση και εισέπραξα ένα ωραίο κλίμα», δηλώνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Δεν με ενοχλεί που με ρωτούν ακόμα για τη σχέση μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Έκανε τον κύκλο της, έναν πολύ μεγάλο κύκλο και μας άφησε γλυκά συναισθήματα. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμός μέχρι σήμερα», απαντά ο τραγουδιστής σε σχετική ερώτηση.

«Δεν ήταν κάτι που είχαμε αποκλείσει τότε το ενδεχόμενο να κάνουμε ένα παιδί. Θα ήταν όμως στενάχωρο, εκ των υστέρων, γιατί σήμερα θα ήταν ένα παιδί που θα ζούσε με τους γονείς του χωριστά», εξομολογείται στη συνέχεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δηλώνει πρόθυμος στο να αποκτήσει σήμερα ένα παιδί, καθότι θεωρεί τον εαυτό του πιο ώριμο, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις με το Μεγάλο Κανάλι, ώστε το «Σπίτι με το MEGA» να συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button