Ελλάδα

«Πήρε τα χρήματα για να καλυτερεύσει τη ζωή του άντρα μου και τον πέθανε» – Συγκλονίζει η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Γιάννης Καλλιάνος: Συγκλονίζει η μητέρα του μιλώντας σήμερα (26/04) για τον θάνατο του συζύγου της και καταγγέλλοντας τον θεράποντα γιατρό του, καθηγητή Αγγειοχειρουργικής, ότι «πήρε το φάκελο με τα χρήματα για να καλυτερεύσει τη ζωή του άντρα μου και τελικά τον πέθανε».

Όπως ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά στο T-Live:

«Τον ακρωτηρίασαν μέσα σε ένα απλό δωμάτιο. Του έκαναν την εγχείρηση μες στο κρεβάτι, δεν υπήρχαν σεντόνια».

Και πρόσθεσε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου ότι:

«Χάσαμε δέκα μέρες που θα μπορούσε τώρα να ζει. Για τα καλά χέρια ήρθαμε εδώ. Τέτοια αλαζονεία, τέτοιο χάλι σε μάνα επιστημόνων δεν το έχω ξαναδεί».

«Δεν ζητήσαμε διασωλήνωση, αλλά καλύτερη φροντίδα στο καρδιοαναπνευστικό σύστημα»

«Ο άνθρωπος είχε δύσπνοια κι εκείνος μας έλεγε ”πάμε καλά”, μέχρι κι εγώ τον πίστεψα, μας έλεγαν ”θα βγείτε κάποια στιγμή”», δήλωσε παράλληλα η σύζυγός του Γιάννη Καλλιάνου, μιλώντας στο T-live.

«Δεν ζητήσαμε διασωλήνωση, αλλά καλύτερη φροντίδα στο καρδιοαναπνευστικό σύστημα», είπε μεταξύ άλλων η ίδια, απαντώντας έτσι στον καθηγητή Αγγειοχειρουργικής και στα όσα ισχυρίστηκε μέσω των συνηγόρων του ότι «ενδεχόμενη διασωλήνωση θα ήταν λάθος ιατρική πράξη, καθώς η αποσωλήνωση θα ήταν αδύνατη».

«Μας είπε ο υπουργός Υγείας ”μίλησα με τον γιατρό, εάν δεν δώσει την εντολή εκείνος, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι”», είπε.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button