Lifestyle

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε τότε ανταποκρίτρια στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Το παρασκήνιο πίσω από τη Eurovision του 2008 αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, με αφορμή τα σχόλια του Μεγακλή Βιντιάδη για την Ελένη Μενεγάκη, ανέσυρε από το παρελθόν μία άγνωστη έως σήμερα ιστορία, που αφορά στη μεταγραφή του από το πρωινό του MEGA στο «Κους-Κους το Μεσημέρι».

«Υπάρχουν στελέχη που από μόνα τους κάνουν λάθη και θα σου πω συγκεκριμένο παράδειγμα. Με έχουν ακριβοπληρώσει, μου έχουν δώσει τα διπλά λεφτά για να φύγω από τον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί» και να έρθω στον Alpha, στο «Κους-Κους το Μεσημέρι» για να κάνω τη Eurovision. Και τελικά την έδωσαν στη Βίκυ Χαντζή… γελάει ο κόσμος», περιέγραψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα του Super Κατερίνα.

«Έκανα μεταγραφή από το MEGA στον Alpha με τα διπλά λεφτά. Και μου τα έδωσαν, γιατί τότε το όνομά μου ήταν απόλυτα συνυφασμένο με τη Eurovision. Και τελικά στη Σερβία το 2008 για τον Alpha πήγε η Βίκυ Χαντζή και όχι εγώ», σημειώνει ο δημοσιογράφος του Alpha.

«Και αν σου πω και για ποιον λόγο… επειδή το ζώδιό μου κάτι θύμιζε περίεργο. Τα λεφτά μου εγώ πάντως τα πήρα μια χαρά», κατέληξε στην ιστορία του ο Γιάννης Πουλόπουλος για τη Eurovision του 2008 με την Καλομοίρα.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button