Αθλητικά

Η Μπριζ προειδοποίησε τους 1000 οπαδούς της που θα βρεθούν Θεσσαλονίκη

Η Μπριζ απέκτησε το μικρό, αλλά σημαντικό, πλεονέκτημα πρόκρισης στους 4 του Conference League καθώς στον πρώτο προημιτελικό επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο και ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη έχοντας και την συμπαράσταση 1000 οπαδών της.

Ωστόσο μετά τα παράπονα του ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν με τους οπαδούς της ελληνικής ομάδας στο Βέλγιο, η Μπριζ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποίοα προειδοποιεί τους φίλους της για τη συμπεριφορά τους κατά την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη, ο σύλλογος θα δώσει τον επαναληπτικό αγώνα των προημιτελικών του UEFA Conference League στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της Μπριζ θα ταξιδέψουν για να υποστηρίξουν την ομάδα προκειμένου να προκριθεί σε έναν ιστορικό ημιτελικό. Ο σύλλογος προτρέπει τους φιλάθλους του να είναι προσεκτικοί.

Μετά τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας της Μπριζ, καλούμε τους οπαδούς μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Ελλάδα. Σας συμβουλεύουμε να μην φοράτε χρώματα του συλλόγου έξω από το γήπεδο. Προσπαθήστε να παραμένετε σε ομάδες όσο το δυνατόν περισσότερο και ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες των δικών μας ανθρώπων στο χώρο και των τοπικών αρχών», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Κλαμπ Μπριζ.

Επίσης, ο βελγικός σύλλογος σημειώνει ότι αύριο (16/4) «οι εκπρόσωποι της Μπριζ έχουν άλλη μια συνάντηση με τους εκπροσώπους της UEFA και του ΠΑΟΚ για να εξετάσουν την τελευταία κατάσταση των πραγμάτων και να διασφαλίσουν την ασφάλεια των οπαδών μας στο χώρο όσο το δυνατόν περισσότερο».

Πηγή: monobala.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button